14

До 15

преди 5 години

Прав си, но само ако става въпрос за природно интелигентни хора.Пена с махленското възпитание и слугинския манталитет, дори и "виШу" да е завършила, щом се сдобие с гадже, започва да парадира. Тези няколко фрази, които са посочени в статията, са един от начините, по които тя се опитва да подчертае, че е нещо повече от онези нейни приятелки и бивши съученички, които все още не са ходили с момче.Друг е въпросът, дали онзи, когото счита за свое гадже, възприема себе си и неякато двойка. :)

13

Анонимен

преди 5 години

Хората с успешна връзка не се бъркат в живота на обкръжаващите ги.

12

Анонимен

преди 5 години

Най-гот е като излезеш сам с някакви двойки, на които жените им ги минаваш една по една. Ако си с жена, може нея да я ....

11

Анонимен

преди 5 години

Значи всичките като са по двойки някой като не е обвързан, и не може да излезел с тях. Логика :)

10

do 10

преди 5 години

За някого е, за друг не е.

9

Анонимен

преди 5 години

Жените често правят грешен избор на мъж и затова редовно остават сами. Не искат да си го признаят и се опитват да ни убедят, че било много хубаво да е сама. Е, не е.

8

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не ми се среща с никакви приятели, достатъчно ми е да знам, че моя човек ме обича.

7

Анонимен

преди 5 години

Ежедневно се опитвате да унижавате хората, които се оправят сами в живота и не са рипнали да си търсят патерица. Те от своя страна достатъчно са се нагледали и наслушали на хартиени връзки или на пострадали от семейно-интимно произшествие.

6

Анонимен

преди 5 години

По-добре сам от колкото зле придружен. Проато найстина понякога е по -хубаво сам..тия връзки изморяват да не речем ,че любовта като дойде и после като си отиде е неописуемо. Така ,че необвързаните са необвързани щото има защо. А тва фани си гадже и ала бала е дразнещо. И мъжете си завиждат и оглеждат чуждите приятелки винаги. Но и за жените важи същото облизват се ,като видят някой по мускулест ;).

5

Анонимен

преди 5 години

Глупости.

4

Анонимен

преди 5 години

Значи има доверие в нея и на приятелите си. Знае, че тя няма се подаде, дори да я сваля негов приятел. И знае, че негов приятел не е способен да му причини, това.

3

Анонимен

преди 5 години

Дори да е обвързан, ако не иска тя да е с него. Какво? Няма го поканите!? Някои мъже постоянно са с приятелката си. Той излиза с 20 мъже, но и приятелката си. Това означава ли, че някой от тях ще започне да и се сваля и ще чака удобни момент да бъде с нея!? Мъжете си завиждат нищо, че не го показват.

2

Анонимен

преди 5 години

Ясно е защо жените с гаджета, които са в една компания, казват първите две фрази на необвързаните си приятелки. Страх ги е да вземат необвързаната, защото гаджето на някоя от тях може да я хареса и да се преориентира!Обаче някак нелогично звучи четвъртата фраза. След като не искат необвързаната тогава, когато ще излизат по двойки, тогава защо в случай, при който уговорката е да излязат по женски, едната иска да си води и гаджето?

1

Анонимен

преди 5 години

А необвързаните мъже какви фрази чуват?