181

The Old One

преди 5 години

Абе гении, добре че падна този адски документ - това е наддържавен закон осигуряващ ограничаве на свободната реч и незачитане на волята на жертвата, финансиране на БХК и правен чадър над същите предатели, доносничене и гонения на всички на базата на клевета от трети лица. Противо конституционен е защото не зачита правата ни, по конвенцията ти си виновен докато доказателствата те оневинят. За превенция е нужна информация - събиране на данни и саморегулация на мрежата и новото гестапо -GREVIO .

180

Варна

преди 5 години

Чета и съм изумен колко *** има в България. Гейове , спрете да си навирате кожени пръчки отзад , има толкова красиви българки , създайте семейство , деца , няма по-велико нещо от това. Стига фалоси , стига , вибратори , стига разшерени дебели черва

179

ivo

преди 5 години

абе умници на бай Пешо от долно нанагорнище например като удари три ракии и бие жена си конвенцията ще го спре ли та нали мозъкът му е деградирал и му е все тая а досега като има поне пет закона за такива като него къде е полицията и съда или са заети да оправят на мафиотите кашите ПИСНА МИ ОТ КОНВЕНЦИИ И ЧУЖДИ ПЕДЕРАСКИ ЗАКОНИ ако не си оправим ние мозъците никаква конвенция няма да помогне писна ми от дупелизачи в тая държава

178

Деян до 190

преди 5 години

И?Защо ще се размърдат?Досега къде бяха? И досега насилието е наказуемо.Иска се да се приемат именно тези "периферни" определения.

177

Анонимен

преди 5 години

До Деян до 188Няма нищо велико. Просто документ. Но според този документ нашите МВР ще трябва яко да се размърдат и да прибират разни садисти които пребиват жените си, защото процеса ще се наблюдава и няма мърдане.

176

Деян до 188

преди 5 години

Добре. Хайде като сте информирани, кажете ми какво ПОВЕЧЕ покрива въпросната конвенция. Кое й е великото. Повтарям - насилието е преследвано и наказуемо от много време. Какво е ВЕЛИКОТО НОВО на конвенцията?

175

Анонимен

преди 5 години

До Деян 182Следователно българина се кланя и сяда на краставицата но си вярва че е с душа у Рая!

174

Деян до 184

преди 5 години

Доколкото ми е известно ( това е сарказъм ). Обяснявам за едноклетъчните. Насилието в семейството, на улицата, на работа и прочие е подсъдно. П.едер.астията не. Ако искате да си бъркате по дупките, бъркайте си. Ако някой ви набие, *** ви е защитен. Но да ми се обяснява че двама мъже/жени/педофили искат да са семейство и да отглеждат потомство.Да сте учили физика. Вие сте отклонения. Толкоз

173

Анонимен

преди 5 години

Едно време на истанбулската конвенция й викали "кутията на Пандора"

172

Nice try

преди 5 години

Герб троловете опитват да измият част от срама, като приписват на "комунистите" някакъв рев за неприеменето на конвенцията :) :) добър опит, нооо думите на вашите първенци остават, Цецка, Захариева, цвъци, делянчо, все отявлени конвенционални поддръжници :) :) :)

171

Деян до 177

преди 5 години

Разсъждения...Давам примерХората през 1762 година са яли краставици. Тези хора са умрели.Следователно краставиците са смъртоносни.Та и твоите умозаключения са интересни.

170

Анонимен

преди 5 години

Щом комунисти,турци и *** реват,значи е станало нещо добро!Браво на българския народ!Истамбулската конвенция-на истамбулците да я ползват с кеф

169

Атанас

преди 5 години

ехааа не приеха конвенцията и гледайте кво става биологичните недоразумения ревнаха педерастчетата ревнаха и всичката тази *** ревете *** ревете ,че народът не приема тази ваша извратеност ,гледай народе гледай срамът и позорът на тези свлачища

168

Анонимен

преди 5 години

Като не ти отърва решението на КС народът бил ***.А ако решението беше друго народът умен ли щеше да бъде?

167

Анонимен

преди 5 години

Какъвто народът, такъв и конст.съд!*** народ - слаба държава!

166

Анонимен

преди 5 години

Само ще допълня че извън България се раждат много повече български деца отколкото в България. Държавите в които се раждат са подписали тази конвенция. Та какво излиза накрая! Конвенцията единствено е спирачка за българите в българия където почти всичко останало е тотален компот и в упадък! Проблемът наистина не ни е в конвенцията.

165

Анонимен

преди 5 години

До Абе ти *** ли си 177Замисли се кое е по-важно? Една конвенция или смъртта по пътищата ни? Умрелите ги болят скелетите за тази конвенция. И не само по пътищата. Нямаме здравеопазване камо правосъдите. А джендари си имаме и сме си имали винаги. По татовото Емил Димитров, Парцалев, Драгойчев и още много други 'жаргони' - така се наричаха през годините на диктатурата. Народният театър Ванчо Вазов бъкаше с такива но не се говореше а и беше забранено.

164

Анонимен

преди 5 години

До Абе смотльо 175В никакъв случай не подкрепям Герб, БСП, ДПС, Патрихомоти и прочие! Ненавиждам всеки корен на БКП което реално ни оправлява управляват близо 75 години! Не съм кой знае какъв привърженик на конвенцията защото тя не ние корена на проблема. С нея или без няма да спрат да се избиват по българските пътища или да ни се оправи здравеопазването, съдебната система, социалната и пр. Лаете на погрешното дърво и сте станали за смях. Проблемът е у парламента а не в конвенцията!

163

Анонимен

преди 5 години

До Пищете 173"Извратеняци, номерът ви не мина тук :) :) вършете гнусотиите си другаде, няма да ви молим да останете"То малко гнусотии и перверзии стават у нас без каквато и да е била законова точка или конвенция та сега се събра "опълчение" срещу някаква конвенция! А защо не се обедините след като ви го навират 30 години при това много по нагло и гнусно! Избиват ви децата по пешеходните пътеки а вие подсмърчате и се вайкате като най долно ниво страхливци! Ромите ви газят ама конвенцията била

162

ПдС

преди 5 години

Твоето всички са няколко държави, приятелче, недей да демагогстваш така елементарно.