24

Пламен

преди 5 години

До БАЧКАТОР: Китайците яко настъпват в Русия с автомобилите. Произвежадт, продават, докато други си гризат ноктите, четейки пропаганда в нета. Опел е вече френски и нещата видимо се пооправиха - новите модели стоят добре на общото ниво. И Инсиния и СЮВ-овете са си супер.

23

Анонимен

преди 5 години

Една нова лада струва над 25 000 лв.12-15 000.... явно си ги сънувал.Ладата е напулно безсмислено упражнение, по-добре Дачия.

22

Еазбирко

преди 5 години

А при нас кога? Ние най-много разбираме от автомобили, имаме мнение за всяка марка, изобщо много ни бива. Не разбирам защо ние не сглобяваме автомобили. Хммм каква дилема.

21

Fen

преди 5 години

Е това не го бях чувал да сравняваш Лада с Опел. Говорим разбира се за нови коли. Само погледни няколко клипчета в тубата за сглобката на най-новата Лада хаха няма да повярваш. Дори в Ловеч нещата бяха по-добре.

20

Анонимен

преди 5 години

Само дето една нова лада струва 12-15 хиляди лева и си е 100% рено, а един нов опел струва около 2 пъти повече, за качество, което не може да се нарече по-високо.

19

Кой ще...

преди 5 години

А ние коли и самолети правим ли, та сметка нечия държим?

18

Анонимен

преди 5 години

Според мен хлопелите трябва да се изтеглят от бизнеса с коли като цяло. Може да пробват да произвеждат надуваеми лодки и барбекюта, но подозирам, че и тук ще правят петоразрядна стока.За мен марката Хлопел е дъното на дъното на автомобилостроенето.

17

Анонимен

преди 5 години

До КокиМоже би. Руснаците не са злопаметни и сигурно са забравили случая от преди санкциите, когато Опел беше в безизходно състояние, търсеше купувач, една руска банка приготви парите да го купи и тук колективният запад солидарно блокира сделката.

16

Коки

преди 5 години

На мен целият ми живот е свързан с Опел и съм много доволен. За по бедните хора, тази марка е идеална. Русия е голям пазар и ще се намерят купувачи на Опели.

15

Анонимен

преди 5 години

Я каква новина. Русия била много привлекателен пазар, според Опел.

14

Анонимен

преди 5 години

Руснаците кола не могат да направят!Какъвто и лиценз да купят, каквото и да се мъчат да откраднат и прекопират, пак накрая от конвоира ще излезе ***!Алкохолиците са специалист само по гадости и терор!

13

fan

преди 5 години

Ето еин ***, който не е минал в 21 век. Каква ръжда бе ***. Ти нормален ли си ? И какво- ладите не гният а ? Ти си истински ***, нито Опел си имал нито Лада, нито си бил в Русия според мен. За това си ***. Не знаеш какво говориш...

12

Бате Гойко

преди 5 години

Опел са измислили ръждата. Доста неподходяща кола за по- голямата част от Русия. Както писаха по- долу, по- добре да си търкалят ладите там.

11

чарли

преди 5 години

Ами санкциите,или те се отнасят само за български стоки ?

10

Анонимен

преди 5 години

Тъжното е, че на Лада дори Нисан и Рено не можаха да им помогнат да направят сносна кола. Ама ко да прайш земята такава.

9

БАЧКАТОР

преди 5 години

САЩ натискаха ЕС да наказва Русия със санкции но не изтеглиха заводите на Форд оттам.

8

БАЧКАТОР

преди 5 години

Пазара на коли не търпи вакуум. Европейците наказваха Русия със санкции и единственото което постигнаха е че нишата им я заеха японците и корейците. А колкото до Лада- само емблемата е останала. Другото е Рено-Нисан.

7

Анонимен

преди 5 години

За руските климатични условия, май Ладата се оказа най-доброто.

6

Кратун

преди 5 години

Опел има в Русия репутация на кола за гейове (ако го филтрират: хомосексуалисти). От Пежо-Ситроен ще трябва много да се потрудят да му сменят репутацията ако не искат да продават само на гореспоменатите.

5

до 3

преди 5 години

До До 2Като не ти допада Опел защо толкова много Опели си имал? Да беше си дал парите за Лади ,хем щеше да направиш икономия.