28

Анонимен

преди 5 години

25, харно хортуваш, ама не Вишеградската четворка дава парите. Че иначе съвсем ще я закъсаме.

27

Анонимен

преди 5 години

На Меркел и се разминава защото е жена. Обществото толелира в много по - голяма степен женските грешки, женските престъпления и женските социопатии и психопатии. Това не е правилно, защото негативите, предизвикани от жени нанасят не по - малко зло оъ тези, предизвикани от мъже. Трябват закони срещу феминисма и срещо целенасоченото и умишлено скриване и медийно минимизиране на щетите, нанасяни от феминистките върху обществото!

26

Доц. д-р Чоко Боков

преди 5 години

а ако управляваше като отличника-международника бою тиквата и цвъко интелекта, лауреат на помощното училище, дали щяха да те обесят на стълб на ЧЕЗ или на стълб на БТК ЕАД.

25

шаш до 24

преди 5 години

Правилно , мястото ни е във Вишеградската четворка.Поканиха ни , но нали се съобразяваме с първите в ЕС , отказахме и сгрешихме.Образно казано ,партньорството в ЕС е като женитбата - не трябва да се ходи там където не сме желани , където сме считани за НЕ равни .

24

Стар набор

преди 5 години

Източна Европа не е имала КОЛОНИИ е Африка и Азия. Който има чувство за вина към някогашните си поданици, да си ги кани у дома - това са Обединеното Кралство, Португалия, Франция, Белгия, Нидерландия, Испания, Италия - т.е. Западна Европа !На нас не ни трябват нашественици. България да се присъедини към ВИШЕГРАДСКАТА ЧЕТВОРКА - СЕГА !

23

Анонимен

преди 5 години

Прав е, Меркел довлече много беди на целия ЕС! Трябва да бъде съдена до дупка! Нещастна твар!

22

Койчо

преди 5 години

Един държавник мислещ за народа си, това е Орбан. Малко са като него , може би само Курц се доближава , като позиции.Нямаме съдбата да сме ръководени от български Орбан.

21

Анонимен

преди 5 години

Повечето млади унгарци (говорил съм с много от тях) не подкрепят Орбан. Казват, че бил диктатор!

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16 Тоя е забравил га османлиите ...Напротив - унгарците ги помнят , за това не иснат да виждат жив мюсли!

19

до 10

преди 5 години

Именно автомобилните концерни показват, че са съгласни с него и предпочитат там да инвестират на сигурно място.

18

Анонимен

преди 5 години

Борянке, ангажимент има когато някой се е ангажирал да поеме задължения.Нито Виктор Орбан, нито Унгария са поели такива.Според решенията на ЕС, Унгария трябва.Много е хубаво да се научиш да пишеш без противоречия

17

Анонимен

преди 5 години

Човека си брани унгарското, не е фурнаджийска лопата.

16

Анонимен

преди 5 години

Тоя е забравил га османлиите ги беха завладели за кратко(1526-1686). Пак ще дойдат ислямистите в Будапеща.

15

Анонимен

преди 5 години

ТЕ пак ще те изгонят !

14

Анонимен

преди 5 години

Хвала ти,Викторе! И името ти такова- на победител!

13

Циник

преди 5 години

Последиците от делириума на склерозиралата баба - ще са - че Европа ще почернее от потомците на милионите африкански, и арабски джихадисти.Мурксул - ще се е разложила вече, когато децата и внуците ни - ще са малцинство в гората от джамии.Всъщност - даже и Хитлер не нанесе на Европа - толкова подъл , и в исторически план - тежък удар.

12

мак

преди 5 години

Защо някой трябва да е солидарен с Меркел, нали тя създаде проблем за цяла Европа, като се изцепи с покана без да пита когото и да е. Покани ги еднолично, затова сама да се оправя, а не да прехвърля отговорност върху други. Все насърчаваше нелегални да идват, а сега търси солидарност.

11

Факт

преди 5 години

До Анонимен"Хем плюе немците,хем те инвестират заводи за коли за милиарди...странна работа"Германският бизнес и германските политици са доста различни неща!Впрочем, на бизнесът ще му писне и ще изрита сегашните неадекватни политици-той искаше работници,те му докараха търтеи(от Африка и Азия)!

10

Анонимен

преди 5 години

Хем плюе немците, хем те инвестират заводи за коли за милиарди... странна работа

9

Паметлив

преди 5 години

Шорошката пропаганда се скъса да плюе Орбан,евро-пед***те в Брюксел му се заканваха,обаче когато на последните избори на практика цяла Унгария застана зад него,клекнаха!Не се върви срещу цял един народ!