17

Анонимен

преди 5 години

И ТУК Е ПЪЛНО С ОВЦЕ ОТ ПОРОДАТА"БЪЛГАРСКА ТЪ'ПОГЛАВА"КОИТО ВЯРВАТ,ЧЕ ГЕРБ НЕ СА КЛОНИНГИ ОТ БКП ! КОМУНИСТИТЕ СА ВЗЕЛИ ВЛАСТТА ПРЕЗ 1944 И УПРАВЛЯВАТ ДО ДНЕС БЕ СТАДО ОВЧЕ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА ОВЧИЯТ ВИ МОЗЪК КОЙТО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛ,ЧЕ ВСИЧКИ ПАРТИИ В ПАРЛАМЕНТА СА КЛОНИРАНИ ОТ БКП ! КОИ СА ГЕРБ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ БЕ,ВСЕ КО'МУНЕТА ИЛИ ДЕЦАТА И ДЪЩЕРИТЕ НА ТАКИВА ? НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 70 г. ДА ВИ МАМЯТ С ВЕЧНАТА ФРАЗА"ПАРИ НЯМА" ? ВСИЧКИ БИВШИ СОЦ. СЕ ОПРАВЯТ САМО БЪЛГАРИЯ ДЪРПА ВСЕ НАЗАД.

16

Байфидан

преди 5 години

А бе, като сте толкова отворени в критиките, може ли някой да ми припомни кога *** е харесал някое управление. Че даже и преди 89.

15

изнервен

преди 5 години

"Опозицията се държи добре", казва Соня Момчилова. Моля? С всичките гадости, подлости и фалшиви новини ли? Тази червена коза на Позитано 20 ли работи?

14

Аман

преди 5 години

Успешно, да. Във всеки един аспект - с розовите очила и син пояс на звездички. А ко стана с ченгетата, да попитам ? Нали с държавен вестник им бяха удължени документите от 2016 до 30ти Юни? Ко стана с това, имаме ли полиция или всички са официално нелегални? Нищо не свършиха като хората, а изплашиха и ограбиха хората. Защо политиците от Холандия ходят на работа с колела, а нашите ги пази НСО като нарко-барони? Защо се пазят толкова ? Народната ли обич ги плаши ?

13

Разбира се

преди 5 години

Че е успешен. Само да попитам, откога влизаха в сила повишените цени на гражданската отговорност? За един неуспял познат питам.

12

1

преди 5 години

До Твърдотело,само мекотелите,като тебе го подкрепят,най-младия комунист на НРБ,приет в редовете на бкп,само на 18години,през 1978година.

11

разтвори бузки

преди 5 години

А кумгейт на уж депутата Делян Д го погва уж спец съда!

10

Vuzmezdie

преди 5 години

Едно не мога да разбера - защо винаги другарите от баба Партия говорят от името на "българското общество" и от името на "българския народ" ?! Ами точно това общество и точно този народ, ги е сложил да не управляват - за тях са гласували една малка част от обществото и от народа.Така че, народният представител от БСП Станислав Владимиров, може само да почерпи пиар Соня един чай и да почакат до следващи избори.

9

Твърдотело

преди 5 години

Бат Бойко , целият народ те подкрепя , не обръщай внимание на мекотелите!!!

8

ОСТАВКА

преди 5 години

ГЕРБ и Патриотите да си прибират неаквалифицираните и некадърни Консули от Германия които нищо не разбират , не знаят какви Док. се изисква от германските Институции , само некви връзкарчета на Заплата и то за 2 часа работа на ден

7

Анонимен

преди 5 години

време е народа да измете мухобоико както и останалата крадлива

6

Маймун

преди 5 години

Абе остана ли някой да им вярва на тия?!?!?!

5

House M.D.

преди 5 години

Верче, заглавието ти отново е неграмотно написано.

4

Анонимен

преди 5 години

Мдааа... Управляващите в държавата с най-бързо изчезващо население твърдят, че всичко е точно.

3

Анонимен

преди 5 години

За Баце е даже супер успешен,офшорките растат.

2

истина е

преди 5 години

За крадците в парламента всичко е цветя и рози , а народа кучета го яли !!

1

Таня Кирилова

преди 5 години

Успешен? Не и за българския народ. за нагушилите се политици-да, може.