17

до 16

преди 5 години

Откога не си си пил хапчетата?!?

16

?

преди 5 години

Не е до 23 ч., а до 0,13 минути! Пак сте неподготвени!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Това са нагли измишльотини на илюминатите от НАСА и Дисни Ленд, да промиват мозъците на лековерното простолюдие. Земята е плоска и неподвижна, над нас има невидим и непробиваем Небесен Купол/ Небесна Твърд, под който над неподвижната Земя кръжат Слънцето и Луната, на приблиз. 4500 км. Има доста инфо в нета за обяснение на това явление!!! По медиите се дават само компютърно генерирани образи на Луната, Слънцето, Марс, на сателити уж в орбита, Междунар. Косм. Станция снимана в Холивудско студио.

14

;-)

преди 5 години

Марс закрива Луната, плаши жената, она бега от къщи и опааа....Сега ракията е мояяя, барабар с хладилника и целото маазе!!! Марсиански вееечери, Марсиански нощиииииии...обиииичам вииии от снощиииии!

13

Анонимен

преди 5 години

Хи4 не е на добре това. Старите хора са ми разказвали 4е при такива косми4ески събития след това са се слу4вали природни катаклизми. Сами виждате какво се слу4ва по света а и у нас. Нас ни дави скандинавието ги пе4е гърция гори после я наводни Вулкани спали хиляди години се събуждат изобщо стават неща които през 20-ти век ги нямаше.

12

От Луната трввога

преди 5 години

от Луната имаше остри протести срещу CHINA заради нагло престъпен апарат кацнал на обратната страна.Жестокитв врагове произвеждат тяхна техника чрез домашните хора развъдени с временно нерегистрирано решение от преди 8805 години и три дена..подават проверили престъпната нагло вредна техника ползвана за следене и декодиране/.вероятно имало холограми убиици вътре.//

11

Косю

преди 5 години

много ще ми стърчи *** значи дано го топна довечера

10

баба пена

преди 5 години

ще киризим през лупата значи

9

Щерю

преди 5 години

Довечера марсианците идат - връщат ни Теслата на Мъск...

8

не ме интересува

преди 5 години

не ме интерсува

7

Не съм изненадан х

преди 5 години

нищо не е в безредие в космоса вселената не се интересувам от астална наука окулт не

6

Мои

преди 5 години

не ми влияе

5

Анонимен

преди 5 години

Довечера ще се вади телескопа.Дано не е облачно,че да зяпаме небето.

4

Анонимен

преди 5 години

Дори и космоса показва нагледно омразата си към комунистите, които за пореден път се готвят да омърсят връх Хаджи Димитър, който те наричат с турското му име заради безродника Благоев.

3

MaйMyнaтa

преди 5 години

Мъск сега си вика - като екс спейсу не може да иде на Марс, Марсь ще дойде при спейсу

2

Анонимен

преди 5 години

застават на една линия мой

1

ГОГО

преди 5 години

Нищо не разбрах от статията. Как смесиха лунното затъмнение с приближаването на Марс, че и Марс закрива Луната... не знам. Може да съм ***, но пишете ги тия стаии по разбираеми за простолюдието като мен.