13

Анонимен

преди 5 години

Не ги закачайте собствениците в момента че са отишли на протест срещу истамбулската конвенция! Ще ви залива ама ще спре. Тамън да ви изплакне очите за да виждате по-добре и на далече!

12

Дончо

преди 5 години

Когато почнаха да гонят комунизма / след 1989 год./, СДС раздаваха язовирите на свои хора почти без пари. Те ги напълниха с риба и далаверата започна. При поройни дъждове ,далавераджиите не допускаха да се източва водата ,стените отслабваха ,защото никакви ремонти не се правиха и в последствие същите не издържаха и се получава това ,на което сме свидетели. Никой не търси сега отговорност от далавераджиите и пак Държавата е виновна.

11

Анонимен

преди 5 години

Както казаха хидротехническите съоръжения са на държавата в лицето ДКЕВР и по министерства на строежи и благоустройство,енергийно и промишлено,селскостопанско и храните или леката промишленост,ако предното е тежка промишленост,индустриално за всички взети заедно и общините кат свързани с горните министерства по организацията и изпълненията на дейноста им и по проекти предвидени,реализирани на техни територии по обществени поръчки за развитие на района кат администр.единици,но отдадени с концесии

10

Башка Луд

преди 5 години

Така е в мутроланд, всичко в името на човека, всичко за благото на човека!Остава да кажем и кой е човекът!Време е за народна метла!

9

ЗАЩО

преди 5 години

Никакви изсечени гори Язовирите се пълнят с риба от мутри или политици Не ги интересува дали като изпускат водата ще ти залеят къщите Важни за тях са само парите Е такива хора ни управляват и държавата Затова сме на това положение На първо място в света по всичко лошо

8

Горския

преди 5 години

Никой не сеща за изсечените гори. А точно оттам тръгват нещата. Горите задържат дъждовете и възпрепятстват наводненията. Като ги няма горите няма кой да задържи водата от дъждовете и воаля - наводнение!

7

п

преди 5 години

Дреми им ..на депутатите за вас (ж.р.) . Е ,ех морето

6

House M.D.

преди 5 години

Колеги, проблемът е, че на планетата Земя дъжд започна да вали едва вчера след милиони години суша.

5

Анонимен

преди 5 години

Хора, в наше село коритото на реката е чисто от входа в селото до изхода.Преди време се направи корекция.Разшири се и се направи по-дълбоко.Коритото е огромно.Поне 6х4 метра.Никога не е имало проблеми колкото и да вали.Е онзи ден преля!Такова чудо не е било, а обиконовено тече една вада все едно си изсипал един варел вода.То вярно, че има безхаберие и безотговорност при стопанисването на водоемите, но тази година много вода се изсипа да му се не види.

4

Анонимен

преди 5 години

Нали видяхме, че собствениците не ги съдят - справка язовира собственост на Министерството на отбраната в полигона Корен - залял с. Бисер с множество жертви - виновни няма! Е това беше само поредният случай...

3

dmx

преди 5 години

Този бизнес го раздава държавата на свои хора, затова всички собственици на язовири са мутри или политици от всички партии. Добра идея е след време репресията срещу тях да е по-силна, веднъж от чисто прагматични причини, и допълнително за справедливост.

2

анонимен

преди 5 години

И КОИ СА СОБСТВЕНИЦИТЕ???? ТОВА СА МУТРИТЕ. НЕ ОЧАКВАЙТЕ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО. ТЕ САМО ВЗИМАТ НО НИКОГА НЕ ДАВАТ.

1

Анонимен

преди 5 години

Отговорни има, но не се търси отговорност.