76

Провалилата се БСП

преди 5 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

75

на снимката

преди 5 години

На снимката: най-голямото находище на силикон на Земята!

74

Веско

преди 5 години

Не разбрах поради каква причина да не може да "пее" на празника на Варна. не че ще е загуба, ама това е празник на катедралния храм и на града. Не трябва да се политизира, а кмета е за оставка!

73

До ист

преди 5 години

Тя и да иска, не може да гледа! Заради 3-те литра ботокс, инжектирани в лицето и!

72

Анонимен

преди 5 години

ясна работата, вместо яка д у п а р а, цоциалистите че получат калашников

71

ист

преди 5 години

Гери Никол не иска да гледа припаднали бабички по баира. Има друга ВИЗИЯ.

70

Анонимен

преди 5 години

Възрастните пенсионери са в шок пак ще трябва да служат "стари баби" и речта на Клювния. Друго си беше крехко парче да им изпее "за бой се стягаме".

69

Калеко Алеко

преди 5 години

Гери не е добър избор на бузлуджанското соаре на столетницата, нейния репертоар едва ли включва партизански песни, а и червените бабички сигурно ще се окажат скандализирани от текста на песните и ... въпреки че това не е съвсем сигурно, тъй като навремето те доста успешно рапираха на песните на Мишо Шамара. Хубаво е да не прекаляват и със СОЦ пивото, за да не се затрият после. За целта най-добрее е да им пришият по един GPS за да могат при нужда да ги идентифицират и издирят ... !!!

68

Логика

преди 5 години

Ами да са сезира и за търговия с влияние !

67

M8

преди 5 години

Гери-Никол не е казала нищо. Баща и се бил обадил да откаже. Явно голямата звезда Гери-Никол родителите и трябва да и вършат работата. Да си наеме някой за това, поне да не е жалка баща и да и върши мръсната работа

66

престъпление

преди 5 години

Прокуратурата няма ли да се самосезира че се харчат държавни субсидии за концерти на Горан Брегович?

65

Анонимен

преди 5 години

Ясно! С песни и избори не става! И с робски народ не става! Няма да стане! ,,Расла тиква на бунище - хей такваз.....!'' - детска песничка!

64

общински

преди 5 години

По нареждане на косматия,портних се е обадил на баща и и заплашил,че ще и бъде отказано да пее на празника на морската столица-15 август,ако пее за бсп.

63

Анонимен

преди 5 години

Имат Бузлуджа - събират се на Бузлуджа! Герберюгите имат Жабокрек, взривената църква, факултет Пожарна опасност, милиционерския участък, ВИФ и Арена Армеец! Там да провеждат Председателството, а не в НДК на Людмила Живкова!

62

ГЕРБ-диктатура

преди 5 години

Нали всички искахте демокрация.Защо всички видни "демократи" станахте ВЛАСТИТ... или треперите скрити в миша дупка?Остава Ба'т ви Бойко да направи ГУЛАГ и първенците "демократи" ще бъдете щастливи... докато не дойде и вашия ред да ви набутат там.Пиша за "демократите" дето социализма ви образова, даде ви титли, даде ви пари с които станахте милионери, създадохте си ГЕРБ за да мачкате народа сега тъй както и турчин не го е правил

61

анонимен

преди 5 години

ТЯ ПЪК ЕДНА ГЕРИ-НИКОЛ. КАКВА ПЕВИЦА Е ТАЗИ МАЛКА ФУКЛА. ДОБЕ, ЧЕ СА ПАРИЧКИТЕ НА ТАТКОТО КОЙТО И КУПУВА ПУБЛИКАТА.

60

Анонимен

преди 5 години

Викайте от Россия Елена Ваенга и готово!

59

Анонимен

преди 5 години

Административен властови рекет! И на избори е така! Трябва да се гъзурчи само на тапаците от Граб! А и какво ли ще прави това съество на събитие на БСП! Там са за Гюргя Пенджурова!

58

комунист

преди 5 години

Искам съветски революционни , искам от великата отечествена , искам партизански и бригадирски....и маршове , да има маршове и другаря Радев искам.Какви са тези балкански чалги и упадъчни ритми от загнилия капитализъм и имериализъм???Другари...!!!!Съветски армейски хор на пее...катюша , на берег катюша...и още катюша докато чинията не полети.И съветски армейски хор искам....катюша.на берег катюша

57

Т

преди 5 години

Чисто теоретично: Какво значение има на какво събитие пее? Музиката и изкуството не бяха ли надпартийини?(Без да коментираме дали младата дама твори изкуство)