18

Анонимен

преди 5 години

"Затрива Мъжа и Жената"! Защо оставам с впечатлението че карането с несъобразена скорост в България е затрило и продължава да затрива много повече мъже и жени отколкото тази пуста конвенция! Дали някой "родолюбец" се е замислял по този въпрос или е джапал в локвата на незнанието!

17

Анонимен

преди 5 години

14, може да не противоречи на конституцията, но противоречи на здравия разум. И дори да не противоречи, това е необходимо , но не достатъчно условие. Че то така всяка глупост, непротиворечаща на конституцията, може да бъде приета (не че няма такива де..)

16

Анонимен

преди 5 години

Подписът на Бокова Тиквата. България не се е подписала под тоя ***.

15

Логика

преди 5 години

Абе що още не са приложили ИК и в спорта ! Ами дискриминация е да се делят мъжете и жените ! Искаме да спортуваме заедно борба, футбол , водна топка .....

14

Конституция

преди 5 години

ИК не противоречи на конституцията! Под никаква форма. Ако си извадите г(лавите) от г(ъзовете) и се замислите - ще го схванете!1

13

Логика

преди 5 години

Когато КС реши , че депутатът подал оставка трябва да бъде освободен и оставането му в НС е противоконституционно - ГЕрП казаха " не ни интересува КС" ! Сега , когато народа каза не ГЕрП ще пита КС !!!! Що бе ГеРПЕРАСТИ , нали решенията на КС не ви интересуват????

12

Анонимен

преди 5 години

До РосенНищо не си чел, нищо не си разбрал!Защо пишеш?

11

Анонимен

преди 5 години

Мина доста време, откакто бе отхвърлено ратифицирането на конвенцията, и нищо особено не се случи без нея. Което със сигурност обаче ще се случи, ако бъде одобрена.Защо просто не я игнорираме и забравим за нея, все едно не я е имало.

10

Росен

преди 5 години

Противоконституционна е! Не може да има такова определение - трети пол! Има си два пола - това си е природен закон! Какъв е тоя трети пол? Човешка измислица...Не може човек със своите закони да стои над природните!

9

Анонимен

преди 5 години

До За чий ***Не е противоконституционна, защото когато е писана конституцията *** нямаше!..Йезуит !

8

Анонимен

преди 5 години

До Българина 4Ако съдиите сгафят жална им майка баща дядо и цялата рода. Докато не закрием америка срещу България всеки деннще се правят опити да ни пробият!...те са повечето *** да ли - и буквално и преносно, иначе просто нямаше да са на тези места.болни, взаимно зависими хора управляват света ... те дефакто са роби на своите слабости ... и най-вече роби на страха, че и те ще умрат !

7

За чий ***

преди 5 години

ще заседават. То становището е ясно. Не е противоконституционна, защото когато е писана конституцията *** нямаше! За чий ще заседават при положение, че народа си каза тежката дума. Не заседание на КС, трябва референдум, за да е официално и ТОЧКА ПО ВЪПРОСА. Това, че не е незаконно не го прави правилно, стига са си търсили извинение да лижат *** на ЕС!!!

6

НОМЕР2

преди 5 години

Какъв КС, какви ***? Вижте *** на снимката! Защо трябва *** да решават! България подписва ИК и толкоз!

5

Анонимен

преди 5 години

"Макар ратификацията да е временно отложена, подписът на България под конвенцията остава."Подписът не е на България, а на една куха лейка, която трябва да отговаря пред съда за престъпното си безхаберие!

4

Българина

преди 5 години

Ако съдиите сгафят жална им майка баща дядо и цялата рода. Докато не закрием америка срещу България всеки деннще се правят опити да ни пробият!

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 112-те човека се произнасят след като са им предоставили информация ужким от експерти по съответните въпроси. Не си измислят решенията самостоятелно. Друг е въпроса, че всичко е субективно и не се знае кой за кого работи. Обаче това е в момента политико-икономическия модел на света - доста сбъркан като цяло и допуска лични или парични предпочитания да влияят на решения.

2

Анонимен

преди 5 години

Да заседават внимателно, че тиди властта.

1

Анонимен

преди 5 години

Нелогично е 12 човека да се произнасят по въпрос, който засяга цяло едно общество. Каквото и решение да вземе КС, то ще е нелегитимно. Единствено референдум може да се доближи до справедливата истина за т.нар. Истанбулска конвенция, а всички, дори и конституционните съдии, знаем каква е тя!