13

Тото

преди 5 години

А колко ли процента от БВП на Италия отиват да хранят африканските тумбаци дето им се изсипаха напоследък.

12

Ddd

преди 5 години

Когато Путин стовари 30 000 хилядна армия във Варна за да "защити" руските си съграждани по нашето черноморие, да видим тогава как ще разсъждавате. А дотогава, подсмихвайте се на Тръмп.

11

...

преди 5 години

После се чудят що САЩ нарежда на целия свят. Ми САЩ Е НАТО, 3/4 от армията на НАТО и парите на НАТО са САЩ, докато не почнем сами да се пазим, а разчитаме САЩ да ни пази, САЩ ще ни нарежда, пък тая крава нека се смее!

10

Анонимен

преди 5 години

Европа ще купува скъп американски газ вместо лошия и евтин руски такъв честито на САЩ.

9

Анонимен

преди 5 години

Те добре че са възпитани, та не са се изсмели ами само са се усмихнали!

8

Крим не е руски

преди 5 години

В топката, която руският президент Владимир Путин подари на американския си колега Доналд Тръмп, действително има скрит чип. Това става ясно от информацията, публикувана на сайта на Адидас компанията, която прави топките за Световното първенство в Москва, съобщава Блумбърг.

7

Анонимен

преди 5 години

Рижльо рекетира Европа. И само от нашите политици зависи дали ще отстъпят пред пирати врагове на мира.Незнам дали НАТО може без САЩ, но което знам е че САЩ не може без НАТО. Както пиявицата неможе без този на когото смуче кръвта . Неби било зле освен Брексит да има и Сащсит.

6

Анонимен

преди 5 години

Сиреч(както би казал вожда) Европа да харчи повече и да купува оръжията на ВПК в САЩ. Не мерси!

5

Анонимен

преди 5 години

По примцип харесвам бай Дончо, но в случая не е прав те да харчат до 2 % от БВП за отбрана не да карат десетки страни да харчат повече защото те харчели толкова.

4

Анонимен

преди 5 години

САЩ има нужда от НАТО , първо, за да държи бази от всички страни на Русия и , второ, да използва научния потенциал на другите страни,

3

Анонимен

преди 5 години

Трябва да си напълно луд да трошиш 2% от БВП в мирно време, а за 4-те % вече си говорим за фантастика тип "война на световете".

2

Анонимен

преди 5 години

И ние така се усмихваме когато САЩ почнат да ни говорят на някакъв странен непознат език, за някакви милиарди от БВП за НАТО... :D

1

Анонимен

преди 5 години

САЩ НЯМА НУЖДА ОТ НАТО!!!ИЗОБЩО НЕРАЗБИРАМ ЗАЩО СА В НАТО!!!САЩ САМИ ПО СЕБЕ СИ СА НАПЪЛНО ОТДЕЛНО НАТО!!!НАТО Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ДЪРЖАВИ КОИТО ДА СЕ ПОДКРЕПЯТ! НО САЩ НЯМА НУЖДА ОТ НАТО!-----------------САЩ ПОЛУЧАВАТ ОТ НАТО ТОЛКОВА КОЛКОТО ДАВАТ ЩОТО ЕДИН КУП ВОЕННИ НА САЩ СА НА ИЗДРЪЖКАТА НА НАТО!