7

Цолчо Драгойчев

преди 5 години

Абе отказвайте я тази помия!

6

ПУШЕНЕ=ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

преди 5 години

Да скача! Да стане невъзможно тия, зависимите наркомани, да тровят хората с мия мите си.Пушачите са yбийци. Тровят хората осъзнато, за удоволствие. Пушачите са лигльoвци и престъпници. Който пуши, по закон, трябва да му се забрани да се доближава до нормалните хора на не по-малко от 15 метра. И на улиците, и по други обществени места, и в кооперацията, където живее. В много държави им е забранено да пушат в апартаментите, защото смрадта и бацилите им проникват при съседите. Пушат навън!

5

не пуша, но ви цакат

преди 5 години

В Дания също дигнаха акциза на 738.5 DKK (99.12EUR -193.89лв).По-богати ли сме от Датчаните, за нас да е 233лв, вместо 193лв?източник: https://vaporproductstax/2018/07/26/denmark-category-tobacco/Моля Ви, хора, информирайте се. Отново в България плащаме един от най-високите акцизи, а имаме едни от най-ниските доходи.

4

Анонимен

преди 5 години

Ега скочат в трапа заедно с Менда Стоянова.

3

11

преди 5 години

Е нали акцизът върху обикновените цигари го увеличават не за пари, а заради здравето на хората?! Даже и картинки сложиха за отказване - интересно, хората започнаха да се отказват уж заради картинките, а сега що се отказали, бюджетът се клати, баси идиотитe.

2

Анонимен

преди 5 години

Да скапа. Ще си поръчвам балончета от шано сайтоветe, където е 5 пъти по евтино и пише "шано парфюм" за пред шано граничарите ни.Не, че някога съм взимал нещо с акциз. Ни алкохол, ни цигари, а нафтата имам още парвена отореди 15 години.

1

Анонимен

преди 5 години

Браво другарю Борчо , пак ще се харчат цигарите на двойника ти Пеефски .Обещанието за няколко милиона в бюджета са пари събрани от българите , а не от Аляска !