6

Анонимен

преди 5 години

България е като боксьор лека категория до 51 кг, който влиза и излиза на ринга срещу категория 100 кг. Много полза ще види от еврозоната. Нашите безумци се радват, че България ще яде бой и постоянно ще бъде рекетирана.

5

Анонимен

преди 5 години

Нови правила. Както за всяко ново нещо трябват бели мишки! И ние сме доброволци! За резултата не знам, но поне ще ни признаят за "бели" мишки!

4

Румениге

преди 5 години

Този аналЛизатор говори поредните тъппоттии спуснати му от евре(п)ейските господари. Защото след приемането в еврозоната ставаш роб, видяхте с Гърция , че си направиха каквото искат. Ако имаха независима драхма , можеха да проведат фискални и парични политики и да се оправят сами. Ние сме си роби отдавна, така че за нас ще има само плюсове, въпросът е че до 2019 никога няма да стане. А докато стане или няма да има съюз или ще е по-добре извън него.

3

жаль

преди 5 години

Рашките вече няма да могат да се месят без да бъдат забелязани.

2

Добра новина?!

преди 5 години

Към който сме се присъединили после отива на бунището и фалира!

1

Анонимен

преди 5 години

Само да попитам що така едни други държави от бившия соц лагер които с в пъти по-добре и по-напред от нас не се натискат за еврозоната? Те по-глупави ли са от нас или такива са им опорните точки на разните анаЛизаторчета ???