39

АМАн от Борисов

преди 5 години

НАгли престъпници на власт в София вдигнаха преди години ЛОЗУНГА, че огромната държавна администрация /издържана с ограбени милиарди от народа / е лош стопанин .Подариха важни печеливши заводи,фабрики и комбинати на комсомолски негодници .Некадърниците нарязаха на скраб цели заводи и фабрики и оставиха милиони без работа .Сега същите наглеци ограбват стотици милиарди живи левове и ги перат през партиини фирмички..Сметища за стотици милиончета /само лихвата годишно на 100 000 000 е 12 000 000 /

38

НЕмаме ПАРИ

преди 5 години

Имаме над 5 600 000 граждани без доходи за оцеляване в страна членка на Европейския съюз.НАд 3000 000 по данни на ООН нямаме никакви доходи. В същото време подставени на власт в София ограбват на 23 000 000 000 живи лева годишно от народ оставен без доходи.НАд 10 000 000 000 отиват към нагло корупционни обекти НЕНОСЕЩИ ДОХОДИ НА НАРОДА/перат милиардите ограбени през партиино подставени лица

37

т.п.

преди 5 години

Според господина премията по ГО не покрива разходите, кой тогава покрива разходите, може би от личните му спестявания. И като ГО е неизгодна за застрахователите, ЗАЩО ТОГАВА ИЗОБЩО Я ПРЕДЛАГАТ? Хайде чрез лобито си вмениха на щофьорите да се застраховат задължително, вмениха на МВР да следи за ТЕХНИЯ материален интерес и МВР да притиска да купваме финансови продукти на частни фирми?!? Но те защо застраховат ГО?И защо няма фалирали застрахователи, а само нови маймуни на клона?

36

Анонимен

преди 5 години

До Ганев Като нема икономика нема пари, като нема пари управниците ни измислят нови данъци и още какво нема да измислят на тоз народ електорат - на най бедната и най корумпираната държава в ЕС.

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 26. Да в данъка за колата които плащах в общината имаше включена Гражданска , но тя струваше за цяла година всичко на всичко 7.50 лв. за " Лада" към ДЗИ. Пазя си квитанциите за спомен от 1984 г. А сега само за ГО 200 лв. не им стигат и вече месеци наред ни подготвят за още.

34

Ганев

преди 5 години

МВР проверява дали водача имал Г.О. Откъде накъде - за частната пиклива фирма ще се грижи МВР. До някъде някаква част отиват и в държавата но пак повтарям - ТОВА Е ЕДНА БЕЗМИСЛЕНА ДЕЙНОСТ и понятието "ЗАДЪЛЖИТЕЛНА" Г.О. - да отпаднеДругото безумие плащане на ЕКО ТАКСА- някакви пари се КРАДАТА от хората и ЗА КАКВО.Някой да е получил някаква стока след плащане ??????????????

33

Ганев

преди 5 години

Застраховане - ТОВА Е ЕДНА БЕЗМИСЛЕНА ДЕЙНОСТ И нищо повече....Много приказки и намеци за ИСКАНЕ НА ПАРИ....Представете си дори има ВУЗ със застраховане и тези със СИГУРНОСТ - да се чуди и мае човек.ОБАЧЕ - на фона на тези "велики" приказки - НА КОЙТО НЕ МУ ОТТЪРВА да не се занимава с това.Още нещо - това понятие ЗАДЪЛЖИТЕЛНА Г.О. - трябва да отпадне . Това е лично право на всеки един човек а не насилствено даване пари за нечии джобове...

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Е те точно ,,осъдените ,днес са Герп ! Тиквата с 450 милиона ,дето ги даде на Ц. Бориславова да ги управлява ,когато го натъкмиха за ГЛ Секретар .Кво праиш ?

31

Анонимен

преди 5 години

Когато Луканов "осъди" тия комунисти на....капиталисти и им раздаде нашите пари ,гонеха .. с лъскавите мерцедеси,плажуваха на папагалските острови,играеха покер и т.н.Сега плачат като вдовици ...

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен119 Слава на Софиянски ! Тогава беше 3000 х лева ,долара . Ухапан ли си ?

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Да бе,120 лева . Това от .. ли си го изсмука ?Или не си бил роден тогава ,или са ти бърсали со полите ?

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен27Единия плюс ти е от мен, но не беше точно така. Няма да влизам в излишни спорове.

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Дааа,така беше по времето на Тоше.Един долар се разменяше за 90 стотинки,при средна заплката 120 лева.Но....30% от заплатите на номенклатурчиците са се изплащали в долари,докато милицията ако хване един обикновен човек,безпартиен, с един долар в Кореком, за да закупиш шоколадово яйце за детето си,яка ти гърбина,служба,семейство и т.н.После балонът на Тоше се спука и един долар се разменяше за 3000 лева т.н.хипер инфлация!

26

Анонимен

преди 5 години

Едно време преди 1988 към данъка на всяка една кола имаше гражданска и каско.Това че не са го знаели много хора не означава, че не е била задържителна и тогава.

25

Ха-ха

преди 5 години

Правете по-малко разходи бе, господа застрахователи. Точно вие трябва да знаете какво е оценка на риск и т.н.

24

Alf

преди 5 години

Parite ot grajdanskite otivat za kasko. Masovo ne pravene na grajdanska e izhoda

23

Заплатата ми

преди 5 години

Също не покрива разходите ми. За това обаче никой не се е загрижил.

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Един Щатски долар се разменяше и за 80 стотинки, явно доста си напреднал с пенсията и ти се губят спомени :)

21

Гост

преди 5 години

До ЦветанСобственика му ще плаща

20

Цветан

преди 5 години

Между другото така е и с винетките