10

Факт!

преди 5 години

Тия па немски клоуни само се бутат тъпите му некадърници!

9

Анонимен

преди 5 години

До БожилНито един жив и разумен организъм във вселената не би пожелал да се обедини с България или да има нещо общо с нея. Успех с начинанието.

8

Анинимен

преди 5 години

Че германците какъв опит имат в разоръжаването, в сравнение с нас? Ние можем да помогнем по-добре и по-евтино. За нула време ще останат без ракети, танкове и самолети, че и армията им ще съкратим поне десетократно.. Така де..

7

Не на конфронтациите

преди 5 години

Южна Корея и досега се води ОКУПИРАНА подават местни жители..

6

Ядрено разоръжаване

преди 5 години

МОсква внимателно истегли окупационните части..Кога Берлин ще с е освободи от другите окупатори ..

5

РАзоръжете ГЕрмания

преди 5 години

АЛО Кога окупирана след втората световна война ГЕрмания ще изгони окупаторите питат убити зверски поляци .Тъпкано е с ядрени,термоядрени неутронни и други жестоки оръжия..Полша Чехия,Словакия БЪлгария Румъния премахната ядрените си оръжия..Само Германия се оказа не адекватна..

4

k

преди 5 години

До Божил"...обединението на България и Македония ..."ти луд ли си бе !!!???в това жалко държавенце наречено Македония, има 2 милиона албанци и албанския е офицялен език !!!с тази македонска *** ли да се обединяваме бе !!!

3

Терсенето

преди 5 години

Германия да оправи първо себе си:) На всяка втора берлинска тераса има плакат, Merkel muss veg. :) Тръгнали да раздават акъл на северна Корея. Ха ха ха.

2

Божил

преди 5 години

Toва означава,че в обединението на България и Македония трябва да вземат участие Америка,Албания,Сърбия и Гърция,а защо не и Русия?

1

Анонимен

преди 5 години

Каквото каже бат Тръмп това ще става справка вчера Юнкер се съгласи със всичко спуснато от Тръмп.