9

Щерю

преди 5 години

Докато евреите Рокфелер и сие правеха милиарди долапи печалби от нефта - всичко беше "окay". Като си продадоха петролните акции - изведнъж се разклати цялата двг-индустрия. То бива бива манипулиране на човешкото съзнание, ама чак толкоз...

8

Анонимен

преди 5 години

"Преди няколко дни имаше статия, че основния замърсител е едрия *** отглеждан за месо и мляко, а не автомобилите"По-голяма демагогщина от това едва ли има. Преди 10-тина хиляди години, когато е имало сигурно 10 пъти повече естествен, див "***" по цялата планета, защо не е изгоряла в огнен еко-апокалипсис?Животните им били виновни. Дайте пластмаса да ядем.

7

Радио Ереван

преди 5 години

Преди повече от 30 години питали радио Ереван дали може с постановления да се построи социализЪма. Отговорът бил Не не може но в България опитите продължават.А сега поак попитали радио Ереван дали може с директиви да се построи ЕС. Отговорът бил ДА може да се построи ЕССР!

6

Анонимен

преди 5 години

"ЕК: Автопроизводители лъжат за нивата на вредните емисииЦелта била да провокират по-високи стандарти за екология"Естествено, производителите ще си прецакат продажбите за да провокират брюкселските тикви да вдигнат стандартите. Точно така си го представих и аз. Да не си помислите, че ЕК в момента прикрива измамите с емисии на производителите. Не!

5

Алчни измамници!

преди 5 години

Закривай!От 20 години тия шушумиги автопроизводителите се ослушват и все отлагат масовото навлизане на електромибила въпреки че всички непобходими технологии бяха налични още от 80-те години. Но тогава никой не искаше да инвестира в разводна дейсност.Ако не бяха толкова алчни, до сега вече щяхме да сме пратили двигателя с вътрешно горене в музея.

4

Бате Гойко

преди 5 години

На тая статия нещо й куца. Май цялата куца.

3

Анонимен

преди 5 години

В това няма логика защо самите компании ще искат да си вдигнат сами летвата и производството да стане по скъпо съответно те ще имат по-малка печалба.

2

Анонимен

преди 5 години

"Някои автомобилни производители напълно преднамерено увеличават нивата на вредни емисии на техните модели по време на тестове, за да може да бъдат вкарани нови, по-високи стандарти за екология. Това съобщава Центърът за изследвания на Европейската комисия."Ти да видиш. Значи западните производители умишлено заливат Източна Европа с второ качество храна, за да си вдигнат "стандартите" за качество, нали така? :DХептен за шаранчета ни взехте. :D

1

Анонимен

преди 5 години

Преди няколко дни имаше статия, че основния замърсител е едрия *** отглеждан за месо и мляко, а не автомобилите . Евролентяите от Брюксел да наложат и за хайванчетата по малко вредни емисии, а на фермерите да им сложат филтри за евро-6 като *** да замърсяват по-малко.