10

кук

преди 5 години

възможно ли е със спукана гума да се кара с 90 км.ч. и то на натоварена улица на която постоянно има трафик? И ако е било така защо няма пострадали движещи се автомобили , а само паркирани?

9

ndm

преди 5 години

Как разбрахте, че се е движил с 90км. с радар ли е засечен, защо се говорят глупости??? Стават инциденти, всеки може да спука гума и е нормално колата да поднесе, защо се измисля че е посегнал на полицай като това не е ВЯРНО. Случайно бях там и видях инцидента, напротив излетя се някакъв мъж и нападна таксиджията и започна да го бие пред полицайте, таксиджията слезна от колата зашеметен от удара и побоя който отнесе. Защо коментирате като не сте видяли. Аз лично видях какво се случи!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Затвор за този ***, 24 години без книжка. ..

7

Dissapointed deer

преди 5 години

Сериозно ли се намериха дори няколко мъдри хора, които да коментират, че то било нормално да кара с 90? И още един, който да каже, че след като са го обвинили, че ударил полицай, трябва да е напълно невинен. Или не напълно, ама като за 20 лева глоба. Вижте какво академици, това са 40 км над разрешеното, вдигнати от някакъв *** с чужда кола, но без книжка, който не може да спре на червен светофар и не успява да се ограничи с едноцифрено число блъснати коли. Колко да е безопасен?

6

Мутра

преди 5 години

Улицата е Бородински бой точно пред блок 464 стана екшъна

5

ДО 4

преди 5 години

СЪДИЯТА

4

номера на китайката

преди 5 години

Аз бях писал ,че накрая ще се наблегне на това ,че е ,,ударил,, полицая ,дето изобщо не го вярвам....искат да ги съдят за назидание за да откажат други да бягат от полицаите , защото за материалното в случая ще има застраховки и др.дела ,иначе всичко е надуто и се развиват теории че ако те хванат с незаконно оръжие трябва да те съдят все едно си влезнал в училище и си убил 50 деца..... щял да блъсне хора бил ударил ,бил напсувал ....филма е ясен ,,назидание,,

3

Анонимен

преди 5 години

По бул.Рожен има ли някой, който шофира с под 90 км/час?!

2

кво се чудиш

преди 5 години

До no comentами колите...на кило ги блъскат:)))

1

no coment

преди 5 години

"... в рамките на 8 часа да блъснат ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО моторни превозни средства ...""... извършил катастрофата в СВЕТЛАТА част на ДЕНЯ ..."