165

Гн Миташки

преди 5 години

След София ще копират и другите градове от вас зависи да спрете тая рекет от народа

164

Анонимен

преди 5 години

До Гн Миташки 162: Миташки, Не идвай в София както се е навлякла "кметът" фъндъкова, ако искаш да живееш дълго и спокойно. И да ти кажа причината!?!? Просто в Общината никой не е роден и израснал в град София и не познава нуждите му. Само се осчетоводяват разни идеи, като не искам да кажа, че кметът Юрданка много краде и има корупция в кметството. Виждаш, че и прокурора си мълчи. Иначе дотираш руснаците от Лукойл докато спреш в зелена площ да се изходиш. Наздраве.

163

Оги

преди 5 години

Софиянци ще карат колилета наи скоро време...

162

Гн Миташки

преди 5 години

Докога ще ги траем Софиянци синя зелена утре кафява ще стане.....

161

Браво

преди 5 години

Не може 2-две семейства да паркират 8 коли - и нищо да не плащат.Като нямаш къде да паркираш, на едно семейство една кола и плащаш 50 лв на месец.В С-я транспорта е уреден, защо от Съдебната до Лагера да си возиш д-то в трошка, при наличие, че трамвая е по-бърз, чист и удобен?Тези пари трябва да влизат в съответната улица и квартал за градини, площадки, смет, чистота, тротоарни плочки, а не тъпия асфалт в Крива река. Лятото като нагрее асфалта - изсякоха дървета, и хората припадат по улиците.

160

Край

преди 5 години

Край на безплатното паркиране в цяла София. Това е единствения изход срещу засипването на града с коли. Модела всяко софянче с кола е сбъркан - ще се издушим в газове без да се движим.

159

Виваком помагат

преди 5 години

Виваком са гениални, при предплатените им карти таксуват дори и свързване към гласова поща от 2 секунди като 3 минути, за което едва ли се е сетил друг по света. При 10 лева презареждане може да не ви се удаде възможност да направите и един нормален разговор или СМС за паркиране.

158

Зона Фендупкова

преди 5 години

Парите свършиха!!!С какво да напълним хазната/партията?Улици, проектирани за 600 000 обитатели на столицата, се налага да побират 2 милиона "живущи", заедно с почти милион МПС, ТА.:1.Намаляване ширината на тротоарите двустранно с 50 см.;2.Получаване средства за 'разчертаване" на велоалеи, откраднати от пешеходците и водачите-още 100 сантиметра.3.Зона Партийно-Хранилкова- двустранно по 200 сантиметра...Рекапитулация:Даскалицата спечели 4(четири) метра от улиците!Да я поканим и в къщи!

157

гларус

преди 5 години

До бургасСредна заплата в София и средна в Бургас ?

156

Щерю

преди 5 години

Зона за снасяне - Общински рекет зона...

155

Анонимен

преди 5 години

Фандъчката от партия ГРОБ продължава предизборната си програма - да превърне София в една изцяло "зелена" зона и да дере Софиянци, колкото се може повече.Платете на клакьорите, дето ореваха града, за да махнат Орешарски, сега да правят перформанси в прослава на тези "благородни" идеи.И на следващите избори, тичайте, да не забравите пак да гласувате за същите тарикати, които сега управляват града.

154

Анонимен

преди 5 години

Цяла София да стане синя и зелена зона и селяндуритИ, които са свикнали и до тоалетната с кола да ходят, да си шарят пари. И зверски глоби за паркиране в тревни площи и заемане на цял тротоар, *** и тарикатите.

153

бургас

преди 5 години

синя зона 150 годишен абонамент / в Бургас 60зелена зона 100 годишен абонамент / в Бургас 25паркинг "Гурко" Бургас - 470 места, 5лв на ден, 72лв на месец.в София нови паркинги кога ще бъдат построени? Общински... на достъпни цени.... а не 2-3лв на час в частен интерес ;)

152

паркинги

преди 5 години

То е много лесно, да се нарисува една боя по улицата и да се лапат парички! А паркинги кога ще се изградят?

151

Skk

преди 5 години

До колкото си спомням, пътния данък е за ползване на пътя. Колата се паркира на пътя. Защо трябва да плащам 2- пъти за едно и също?

150

Анонимен

преди 5 години

ОВ Ловеч Сн Сливен

149

.

преди 5 години

Ето ви Герб и Борисов.До година ще има данък въздух.

148

Коки

преди 5 години

Браво! Много се радвам - ще има ред и ще намали вредните емисии в центъра.

147

за Витков

преди 5 години

Интересно кога тези съветници ще хванат да поискат някаква отчетност от този център за градска мобилност? Това са милиони които течат на някъде, отчетност обаче никаква.

146

за Витков

преди 5 години

Е...х ги в съветниците. Ми то с тези керливи доводи ще направят зона до околовръсното. Тотално сбъркана и опорочена е логиката на т.н. зона. Най-нагли са обаче като заявят "ми те гражданите така искат" кой иска бре? Кой иска да плаща при положение ,че не получава нищо насреща.