119

истината

преди 5 години

отношението на герб към сидеров е като към слугиня

118

Strelata

преди 5 години

Всичко е цирк да залъгват хората а държава няма ***.

117

Спокойно!

преди 5 години

За наша всеобща радост БКП/БСП все повече се топи по 2 причини:1. Естествена физиология2. Отдавна се води сериозна вътрешна война - милионерите срещу милиардерите. Те, всички са там, в тази честна и социална партия. Не става дума за пари, а за много, много ограбени пари от България.А кой ще гласува за тях? Естествено роднините им, неграмотните на село и братята от боята.Децата им ще гласуват в чужбина, където живеят - Европа, САЩ, в екзотични страни.Алтернативата им е да управляват с ДПС

116

Кико

преди 5 години

Правят шоу за избирателите си които са основно аутисти. Едните работят с червени пари, а другите със сини. Толкова са корумпирани от външни сили тези "патриоти" че от ушите им излизат стотинки.

115

държавен цирк герб

преди 5 години

утре ще е интересното сайдера и каракопанара ще дойдат в парламента с калашници и лимонки и ще стане като в швеция

114

Доволни сме

преди 5 години

Факт е, че в България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените!Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват, въпреки апокалипсиса, в който живеят БКП/БСП. Увеличават се влоговете в банките. Хората си купуват нови и модерни жилища. При соца - разпадащи се скапани панелки.

113

До 32

преди 5 години

"кво става със мин. заплата 1000 лв. ?" Докато БКП/БСП беше 10 г. на власт, всичко се подобри - мин.заплати - 2000 лв., пенсии - 1000 лв., помощи - 1000 лв. Построиха всички магистрали, обещани преди 65 г. от соц. време, положиха нови водопроводи и канализация във всички квартали на София, ремонтираха всичко - улици, пътища..., построиха спортни зали, училища, детски градини, пречиствателни станции и т.н.Всичко естествено е шега и го направи ГЕРБ за 6.5г. Само намали заплатите, дадени от БКП

112

Gandi

преди 5 години

За пари са готови на всичко тая групичка мишоци....

111

Ali

преди 5 години

А Валери карате боя е готов

110

Оги

преди 5 години

Касабов тренира бокс

109

Гн Мит

преди 5 години

Волен е Бургаска батка бабаит не се дава лесно

108

Анонимен

преди 5 години

Каквито са обединените ид**ти, такива са и хората гласували за тях. Колко пропадна това общество :-(, Боко добре си върши работата с избирателите /стадото/. Вечно ще е вожд, а индианците в резервата.

107

Анонимен

преди 5 години

Тоя бая зелени долари налапа от червената руска ***!

106

Yan

преди 5 години

Патриот е - душа дава за наука, за свобода, но не свойта душа братя, а душата на народа!Депутатът е с добро сърце, не оставя сиромаси, но не той вас братя, храни, а вий него със трудът си!

105

Анонимен

преди 5 години

Бялото джудже отново във вихъра.Не спират тия с наркотиците ,ей.

104

ОСТАВКА

преди 5 години

Това Правителство показа колко за НЕКАДЪРНИ , пример са Българските Консулства в Германия където Тел. които са дадени да се обаждат български Граждани всъщност са Тел.секретари тоест няма поставено Лице с което може да се говири а камо ли да се направи Запитване , трагедия на Н-та степен , айде ГЕРБ и Патриотите да си събират багажа и то веднага

103

Оня

преди 5 години

Най-добре да се самоунищожат взаимно и да сме забравили за тях след 10 минути

102

Анонимен

преди 5 години

Интересно, горкия г-н Сидеров постоянно някой се заяжда с него. И не искат да му се извинят предполагам!?

101

Оги

преди 5 години

Волен само със бой ще предаде власта

100

АБВ

преди 5 години

Този неуморим борец срещу белгийските сервитьори, този изследовател на кубинското крайбрежие, този любител на най - скъпите парижки хотели, спирам да изброявам, непрекъснато ме изненадва с наглоста си! Мисля, че се конкурира с К. Нинова. Внася законороект, който ако бъде одобрен, ще спести много милиони на честно забогателите български предприемачи и сега ние не трябва да си мислим, че за него няма да има процентчета ! Не мога да не си мисля за парички, не мога!