36

Фалшивите червени

преди 5 години

Червените *** са жалки и пускащи фалшиви новини. Тук отново са се развихрили да пишат глупости.Те много добре знаят, че през 2017 г. ГЕРБ и Бойко Борисов заведоха дело срещу братя Домусчиеви, за изплащане на 58 млн. заради неспазен приватизационен договор на българския морски флот. Но за това троловете си траят, защото не им е изгодно и трябва да пускат лъжите си, че ГЕРБ защитавал братята. Непрекъснато се опровергават лъжите им и затова са в паника, че ще има закон срещу фалшивите новини

35

Благодарим ти, БКП!

преди 5 години

Докато БКП/БСП беше 10 г. на власт, всичко се подобри - мин.заплати - 2000 лв., пенсии - 1000 лв., помощи - 1000 лв. Построиха всички магистрали, обещани преди 65 г. от соц. време, положиха нови водопроводи и канализация във всички квартали на София, ремонтираха всичко - улици, пътища, построиха спортни зали, училища, детски градини, пречиствателни станции и т.н.Всичко естествено е шега и го направи ГЕРБ за 6.5 г. Само намали заплатите, дадени от БКП/БСП.

34

Анонимен

преди 5 години

Фалшива новина ли е,че Бойко купил къща на любовницата си с откраднати от народа пари?Нима е лъжа,че преди да са ясни резултатите от пробите вие пратихте армия от роми които изклаха добитъка.А колкото до опасенията че *** ще заселват Странджа,еми то от вас *** всичко може да се очаква.

33

Анонимен

преди 5 години

А фейк "патриоти" няма ли да съдите?! Султанка е изключително патриотично има - сральовци. Клекнало БКП-то и снесло патриотите!

32

Анонимен

преди 5 години

БТВ СИ Е АЧИК ПРАВИТЕЛСТВЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ. БОРИСОВ Е ДАЛ ТАМ МИЛИОНИ ЗА ПРАВИТЕЛСТВЕНИ РЕКЛАМИ НА РАЗНИ ЕВРОПРОГРАМИ И ТЕ НЕ СМЕЯТ ДА КАЖАТ ДУМА СРЕЩУ ГЕРБ.

31

Анонимен

преди 5 години

ЕДНА МНОГО ФАЛШИВА НОВИНА БЕШЕ, ЧЕ ВМРО ЩЯЛА ДА НАПРАВИ МИНИМАЛНИТЕ ПЕНСИИ 300 ЛЕВА.КОЙ БЕШЕ АВТОРА И?

30

Диди

преди 5 години

Какво да правим с фалшивите телевизионни реклами? Тях кой ще ги спре? Не ли по-добре тях да забраним със закон. Това разбира се ще доведе до фалит на доста от изключително ненужния брой телевизии у нас. Типично по български обаче редуцираме със закон качествените журналисти, ако не се моделират по образ и подобие на медийните магнати, за да могат последните да парфюмират отношенията си с управляващи политици и други олигарси.

29

Анонимен

преди 5 години

Преди два месеца от господарите бяха пуснали клип където се подиграваха на Шамара че незнае бг история.Шамара беше казал верни факти, но шоуто го изкара че е необразован.Има много такива примери. Важното е хората да мислят и ще ги забележат.

28

Анонимен

преди 5 години

До Анти ГЕРБДа закриват БТВ.

27

Анонимен

преди 5 години

Вемерео - Важна Менте Ромска Организация.

26

Анонимен

преди 5 години

Тези прикрити диктаторчета повече не могат да се пазят. Не издържат на демокрацията, гласността и свободното слово. Пречи им на парламентария живот. Само Пейовски дава истинските новини за малката и голямата коалиция.

25

Анонимен

преди 5 години

До НЕбългаринВ България журналистите се отстраняват а не се вкарват в затвора или другия вариант съответните медии не им пускат материала понеже засяга интереса на спонсора.

24

Анонимен

преди 5 години

Целта не е да се борят фалшивите новини, а да се бори критиката.Така ако се приеме този закон и ако напиша статия критикуваща определини хора и институции то те могат да кажат да сваля статията понеже за тях е фалшива

23

СУПЕР!!!

преди 5 години

Вижда се как червените *** бълващи фалшиви новини, много се развълнуваха и се юрнаха едновременно да пишат, че това ще бъде цензура. Горките те!!!Вижда се, че една телевизия бълва фалшиви новини и казва, че ги е взела от Интернет - това е Евроком. Водещите коментатори повтарят по 100 пъти фалшивите новини и даже, когато има опровержение и се виждат лъжите, не си правят труда да ги опровергаят. Има един червен сайт, който бълва фалшиви новини и троловете ги пишат тук. Няма да кажа кой е.

22

Анонимен

преди 5 години

И аз съм с идея: фалшивите патриоти да се борят със закон.

21

Анонимен

преди 5 години

А когато един политик излъже и журналиста отрази в репортаж лъжата, след това като не се изпълни обещанието, новината фалшива ли става?

20

Иван Пешев

преди 5 години

Нищо няма да направят, без фалшиви новини няма да има политически новини нито светски новини нито реклама. Кой ги знае какъв законодателен *** ще сътворят и ще си покажат авторитарните муцуни нещо от сорта на ако идва от нас не е фалшиво ако идва от друг и не ни изнася е фалшиво Е такива са патриотите действат като нацистите жалка работа.

19

Новина истинска бе

преди 5 години

Немият казал на глухия как кьоравия видял сакатия да прави световен рекорд на висок скок!

18

Анонимен

преди 5 години

Абсурда на управляващата коалиция продължава. Живеем в 21-век господа управляващи? Под понятието "фалшива новина" могат да бъдат вкарани много достоверни новини. Ако една новина в нея казаното е 99,9% истина и 0,01% неистина каква новина ще е ? Пример:Станала катастрофа и загиналите са 10 човека, а в последствие се окаже, че са 9. Това прави ли новината фалшива, или ще е според това угоден ли е на властта журналиста?

17

Анонимен

преди 5 години

Супер идея!По този закон трябва да избесим путинските ***, а повечето полуруснаци да затворим в концлагери. От тях излизат само лъжи и клевети.