8

Анонимен

преди 5 години

Аз също имам внуци става много страшно за тях не могат да си играят спокойно дори и пред дома си.Аз също живея в близост до местопроизшествието карат много безотговорно.Този човек заслужава затвор.Аколи пък не саморазправа от близките.Осакъти детето за цял живот.Нетърпимо е.

7

Анонимен

преди 5 години

Истински Българин... ти му казваш там не може или това е забранено, или скоростта е ограничена... Но той знае всичко, по-добре от всички...Това дете кой ще го върне ? И да оцелее какъв живот ще води ?

6

Анонимен

преди 5 години

не е ясно дали ще му повдигнат обвинение? абе на вас въобще нещо ясно ли вие или само пишете да *** нещо...не че ви гледам и досадните реклами и даже няма да си правя труда да пиша грамотно, защото няма да ме разберете

5

До 4

преди 5 години

Бързал е да ти смени твоя памперс. Ти се беше разревал много заради памперса, не помниш ли?

4

Анонимен

преди 5 години

Как е развил тази висока скорост тръгвайки от място, не знам.

3

Анонимен

преди 5 години

Разстрел за дъртия **** ! За къде е бързал, да сменя памперса ли? На 100 години и седнал зад волана, при това и т*рикатсва! Нито чуват, нито виждат, ама БЪРЗАТ.

2

Анонимен

преди 5 години

По btv трипъти натъртиха че е починало.По информация на близки и от болницата.На това му казват жълти новини срещу които така се борите. Местя чао ;)

1

български съдия

преди 5 години

"като все още не е сяно дали тя ще бъде удължена и дали ще му бъде повдигнато обвинение."Какво обвинение? Пускайте го човека да си ходи, голяма работа че блъснал едно дете и две коли.