15

0

преди 5 години

НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ЛЯТОТО ДА ХОДИ В АФРИКА

14

Иконата

преди 5 години

Когато каже Свети Бойко Победоносец тогава ще има лято.

13

Анонимен

преди 5 години

Не ке да има лето тая година.

12

Handel

преди 5 години

Станахме като в Англия. Лятот ни беше миналич четвъртък в 2 часа следобяд.

11

Анонимен

преди 5 години

До АзТо това е бг лято,но го забравихме заради климатичните оръжия.

10

Анонимен

преди 5 години

Има си лято. Тази истерия по медиите,че нямало лято ме кара да се чудя аз дали живея в БГ,или те не са в БГ. Да не вали по цял ден,дебели? Топъл е дъжда,кратък,иси е топло,дои задушно заради дъжда. За какво са не типичните за БГ близкоизточни 40 градуса,които ги правиха с ХААРП,последните 10 години цяло лято,а преди това за по-кратко?

9

Анонимен

преди 5 години

че то си е лято - елате на полето да видите как пече...елате да поработите с мотиката и да си говорим - кой сезон е - как ще се молите за някой облак на небето да ви пази сянка...

8

niki

преди 5 години

Дроновите и пръскачите да дойдат да ви напръскат мозъците, че леле-мале......

7

Анонимен

преди 5 години

ЩЕ ИМА ЛЯТО И СЛЪНЦЕ У НАС,КОГА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКУИТЕ СПРАТ ДА НИ МАНИПУЛИРАТ КЛИМАТА ЧРЕЗ ДРОНОВЕТЕ ДЕТО РЕДОВНО НИ РЪСЯТ С КЕМТРЕЙЛС..НАСКОРО ЕКИП ОТ УЧЕНИ ОТ НАСА НАЧЕЛО С ПРОФЕСОР ДЪГЛАС РОУЛАНД ПРЕД РОЙТЕРС И ДРУГИ МЕДИИ,ЧЕ В ЗЕМНАТА ЙОНОСФЕРА СЕ ПРЪСКАТ ОПРЕДЕЛЕНИ ХИМИЧНИ СЪЕДИНЕНИЯ И ЗА (БОРБА) С ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ,КАТО ЗА ЦЕЛТА СЕ ИЗПОЛЗВАЛИ СПЕЦИАЛНИ ДРОНОВЕ.ЕДНО ОТ ВЕЩЕСТВАТА ДЕТО НИ РЪСЯТ БИЛО ЛИТИИ ,ВЗЕМЕТЕ СЕ .ПОИНТЕРЕСУВАЙТЕ СЕ КАК ДЕЙСТВА ЛИТИЯ НА ЧОВЕКО ПСИХИКАТА МУ.

6

Анонимен

преди 5 години

И аз се радвам на такова лято. Големи *** са кифлите по прогнозата, като почнат да се превъзнасят как времето пак е лошо (разбирай не пyкясваш от жега).

5

Анонимен

преди 5 години

А дано лятото дойде през януари и да продължи до април, че да спестим пари за отопление.

4

Валентин

преди 5 години

Лятото ни тази година е мечта - зеленина навсякъде, няма ги 35-градусовите жеги, какво хленчите все едно е много добре да се варим като раци.

3

Тъпомера се счупи

преди 5 години

Жега в Европа, дъжд у нас... Ще има ли лято и кога ще е?И в статията никъде няма отговор на въпрос, дори няма инф. която да се доближава до заглавието.Боряна Павлова давай бързо към морето. От магазин всичко по левче си взимаш една здрав връв, а около брега търсиш голям масивен камък. Единия край връзваш за камъка, а другия за тялото си. Остава само да потърсиш дълбоко място където да поплуваш.

2

Анонимен

преди 5 години

О богове ... Какви с атея статии, какви са Тея чудати глупости

1

Аз

преди 5 години

Точно такова лято ми харесва. Супер е.