148

Наблюдател

преди 5 години

До 147:Закон си има, няма нужда от джендърски допълнения.А пролемът идва от властта, че не желае да си прилага законите, щото е много работа..

147

Анонимен

преди 5 години

Има една певица, Луна и казват. Искам да я видя в такова състояние.

146

PILOT

преди 5 години

Какво стана с Брендо, как така точно преди процеса отвлякоха детето му , а после го пуснаха и изчезна ? Кой ли има силата и дали нещата не стигат до един от Банкя ? А един с апартаментите не е ли сценариста а ?

145

Анонимен

преди 5 години

Според мен полицията пак е съдействала за распространяването на нарко-пласмента .Спът си или съдействат срещу една сума пари от нарко бароните по места .Не бих се оплакал на полюцията дето прибира пари за да се продават наркотици .Никой не знаел от съседите -викове, писъци, крясъци ... 20 денонощия .Съвсем на взеха за будали съседите са страхливци и съо4астници с бездушието си .

144

Анонимен

преди 5 години

На мен една такава ми отрадна парите от къщи на 20 години наркоманка бивша била ...Пуснах е от нас за да не е пребия понеже беше много красива .Оба4е има хора дето наказват кражбата гледам и то мноо първобитно .Да ви кажа на който съм казал всеки ми казва 4е би е пребил .Аз е оставих да си ходи въпреки кражбата .

143

Анонимен

преди 5 години

СЛУЧАЙНО?!!!!

142

Американ

преди 5 години

Наркоманчето сигурно не си е платило сметките.А майката е rъcкa - хем и е казано че пуши марихуана, хем не била наркоманка!?

141

Анонимен

преди 5 години

Ама иначе няма проблем с насилието над жени в България казвате....?

140

Анонимен

преди 5 години

Мирослав е бауш.

139

Христо

преди 5 години

Още един безполезен и непоправим БО....КЛ.....УК за БЕСИЛО...

138

X

преди 5 години

Такива *** още ли са живи? Ех не е времето на бай Тошо! Този щеше да е натрошен и инвалид, *** изверг!

137

Анонимен

преди 5 години

Аха, значи не "чичко" е поръчал момичето с цел възпитание, а някаква женска?Съперница отстранява конкуренцията с чужди ръцв?

136

Анонимен

преди 5 години

Жената е нанесла удара в лицето затова е с пребит лице. Мъжа е по наказанията гаси цигарите в нея. И двамата са с метални отклонения явно с подобна проявена жестокост.

135

Анонимен

преди 5 години

На такива не прощавам!

134

Анонимен

преди 5 години

Този Мирослав с коя жена би момичето. Тя е жестоката. Натиснете това животно. Жената е касапката.

133

Анонимен

преди 5 години

Този Мирослав, ако го натиснете ще си каже и майчиното мляко. Всички по веригата на четири коня да се разпънат. Да видите колко е дебела работата всъщност. И как прекриват подобни на него и ми важни чат ходят безнаказано. След това да му се смени и езика ако трябва.

132

Анонимен

преди 5 години

Доктор на толкова трудов стаж виждал, какво ли не. Казва че е страшно малтретирана и много бита, такова нещо такава жестокост за първи път вижда. Смятай колко е *** барабар с късо краката си приятелка. Колко трябва да си гад и долен. Трябва да им се смени не само главите, но имената ако се наложи и ДНК-то. Това са касапи не човеци.

131

"СИК-ГЕРОЯ"

преди 5 години

Да си наркопласьор значи си деградиралРазличните видове престъпления при такива хора си вървят ръка за ръкаСъс сигурност не я е отвлекъл да я тъпче с напълно безплатни наркотициОбщо взето полицията я е открила навремеА този Къра-миро защо не си го изберете за премиер да пребори престъпностаСегашната Ви мутра е напълно некадърна

130

д

преди 5 години

Не знаех ,че в Добрич няма читави мъже, а само клюкарки .Вместо да разправяте за този герой-градска легенда- Къра -Миро да го бяхте пребили още вначалото на проблемите му.И при нас има наркомани ,но повечето ги пречупваме още при първите мизерии.Един закачаше майка с детенце за пари -спрях колата и си припомних ударите с крака по главата му.След още десетина боя от други колеги сега седи поцял ден в един ъгъл и проси тихичко

129

Анонимен

преди 5 години

"Отвлечено, дрогирано, бито... Полицаи [случайно и без да искат] откриха издирвано момиче"