31

Анонимен

преди 5 години

До И.Б.Ихааа .....

30

И.Б.

преди 5 години

Уважаеми автори на статията, на Марс няма нищо земно и нищо подземно. Езерото е вътрепланетарно или под повърността на планетата.

29

JJIvanov

преди 5 години

Преди години една рисунка на новата NPP Belene донесе следната информация :Това е вероятно проект за море" Кермандек" на Марс/под повърхностно обемно охранявано.

28

Анонимен

преди 5 години

29 - Казаха, ченсиле остра на водата е прекалено висока, за данните организми. Не налягането или студа. Това не означава, че една форма на живот, не би могла да еволюира и да се нагоди към тази среда.

27

Анонимен

преди 5 години

Аз не знам кой и на каква точно база прави заключения, че в това езеро е невъзможно да има живот, при положение, че дори на Земята съществуват бактерии живеещи на километри дълбочина на океанското дъно, ледници, пещери, гейзери и т.н. Да не говорим, че никой не може да предвиди как точно се е развила еволюцията на един чужд свят.

26

със сигурност

преди 5 години

Оправиха света -който е пламнал отвсякъде та вече и за МАРС който е на 5 години път знаят всичко Направо ме е гнус да чета и да слушам подобни простотии

25

Анонимен

преди 5 години

Приятели, нали разбирате колко могат да бъдат манипулативни новините? Кацнал апарат на Марс и сега всичко което ни кажат, трябва да вярваме? Първо нямаше капчица вода, след това се появи цяло езеро. След месец ще намерят насекоми, а след още два месеца изоставен космически кораби. Дъжте се сериозно и не вярвайте на тези измишльотини.

24

Анонимен

преди 5 години

Риба има ли в езерото, и може ли да се лови.

23

Анонимен

преди 5 години

Тези данни да не би да са от Топлофикация София?

22

лоша работа...

преди 5 години

Че има езеро-има! Но..оо, че е вода са догатки на НАСА. Истината е че езрото е от РАКИЯ-концентрат70-72градуса, складирана там от нашите предшественици преди десетки-хиляди години. Проблем би възникнал / ако някой се добере до там/,от това че няма вода за разреждане. Например за намаляване на градуса за литър ще трябва 71->42=1/1.70//1лтр. т.е. трябват по 580млтр вода за 1лтр ракия на 42гр. Аз още не съм измислил как да я пренеса, а на място няма условия вече да се пие. За сега ще отлежава там!

21

Анонимен

преди 5 години

Открият ли петрол, живота на Марс няма да е от никакво значение!

20

ПроСоТо

преди 5 години

продължение"А Земята беше пуста и неуредена и пара се издигаше от недрата й"....После създал Човека от пръст,но така и не се намерил помощник за него,за това Бог сътворил жената от неговото ребро.....На пръв поглед нелогичност и обърканост,но всъщност всичко е точно:-Става въпрос за две сътворения.Първото на Марс,второто-на Земята..

19

ПроСоТо

преди 5 години

тезата,че живота на Земята е дошъл от Марс ЗА СЕГА не се приема нито от "учените",нито от религиозните..На "учените" ще им трябва по-дълго време да установят това,но на основаващите се на Библията е по-лесно.-Дори и там се споменава за всъщност ДВЕ "сътворения"..Прочетете внимателно първите глави на "Битие".След целия труд на Господа,от който се раждат тревите,животинките,и дори човека .."И Бог създаде човека по свой образ и подобие,мъж и жена ги създаде",следва:-"А земята беше пуста и..

18

Име

преди 5 години

една изключително освежаваща новина! ето, че човечеството най-после намери едно ново и разумно место където да си изхвърля пластмасовите отпадъци!

17

Анонимен

преди 5 години

риба има ли?

16

ПроСоТо

преди 5 години

и стига с тая "плоска Земя",че станахте трагични!

15

ПроСоТо

преди 5 години

животът на Земята е дошъл от Марс.Марс е нашия роден дом.Запустял и изоставен....вероятно за това се държим като варвари на новата си територия..Ако някога човека стъпи на Марс, то ще е нещо като носталгично връщане към корените,но няма да останем там..Вече нищо не ни свързва..Но пък и шанса ни да оцелеем тук е много малък...Почти нулев..

14

проф. Ст.Чокерев

преди 5 години

За съжаление, това е една от многото фалшиви новини, с които рептилите ни заливат, използвайки за целта илюминатите и масоните - техните слуги. При положение, че Земята е плоска, а "планетите" и "звездите" са просто едни проекции върху плоскост, как така говорят за полюси на Марс? Не вярвайте на подобни добре съчинени лъжи. Защо точно сега, при това откритие, ХААРП работи толкова интензивно и генерира толкова дъжд и облаци? За да не може никой да отрече, тъй като няма видимост към небето!

13

Анонимен

преди 5 години

Откриха голямо подземно езеро на Марс-------А, и море си имат марсианците!Много е готино!Масажистките им са с по три!!!! с "All Inclusive" у всички хотели.Такситата са екстра, а марсианската ракия много яка!Само при кацането имаше лека "турбулентност", ама то щото стюардесата беше заменила пилота....А, иначе готино си изкарах по тяхните плажове, само дето пясъка им червен!-))))))

12

Анонимен

преди 5 години

Да не се окаже воден разтвор на цианкалий с приятен тюркоазен цвят...