10

Увредиха с фарове

преди 5 години

В момента с е провеждат ударни опити за минимизиране уврежданията на Земята и БЪлгария от милиони автомобили с включени фарове денем.Преди малко минаха облацн насочени за проверка на региона Пирдоп ЗЛатица..Операциите се водят от помощници на Бох КУКУЛКАНМилиони автомобили са увредили тежко и Западна и Северна Европа след наглат а конфронтация срещу Москва вероятно с а инсталирани нови тежки съоръжения за облъчване до над стратосферата.От Алпите реват отчаяно..

9

Анонимен

преди 5 години

До 7Аве, на снимката е показана разрушена инфраструктура общинска или държавна собственост. Тя застраована ли е или няма смисъл оти всички ке плащаме!

8

До 5

преди 5 години

Пий си хапчетата и псувай синоптиците ,те са още по-виновни титане на мисълта!По голяма г.л.у.пост не можа ли да измислиш?

7

До 5 и 6

преди 5 години

,,Държавата,държавата" това викате всички другари. А чували ли сте нещо за застраховка? Нито е скъпо ,нито е трудно ,но българина НЕ СЕ ЗАСТРАХОВА,а чака НЯКОЙ ???/държавата /непрекъснато да му помага. А Клакьорите само това чакате.Който ще да е на власт няма ли разум и предвидливост у хората,все държавата ще им е виновна.

6

Башка Луд

преди 5 години

Управлението на държавата, не е като да командваш шепа мутри! Само с крадене и шуробаджанащина не става, трябва и акъл!Ама толкос е капацитета на оногова, дето е прочел една книга в живота си!

5

Анонимен

преди 5 години

10 години управление на гепаджийте - 10 години трагично към по-трагично!

4

анонимен

преди 5 години

И се пише:Черни Вит!

3

Анонимен

преди 5 години

То къде е по добре пък ?

2

Анонимен

преди 5 години

Оставка! Знаеше се за тези порои мерки ?

1

Анонимен

преди 5 години

Не правете кащи до реките, па друго не знам.