8

Анонимен

преди 5 години

Ислямска държава още ли не е поела отговорност за тези пожари?

7

лекетата в кауша!

преди 5 години

вярно ли че 20тина годишни *** са участвали в подпалването?

6

Анонимен

преди 5 години

Има редица противопожарни мероприятия, които трябва да се прилагат в пожароопасните райони. Изграждат се бариерни прегради, противопожарни просеки, минерализовани ивици, наблюдателни постове.Скороста на огъня обикновено е 10-20 км в час. Ситуацията се развива с часове (при горски пожари с дни), не със секунди и минути.Няма никаква точна информация, но към момента прилича на тотална абдикация на държавата и институциите. Бог да спаси душите на загиналите.

5

Анонимен

преди 5 години

*** ужаса! Така би изглеждал Адът, ако съществуваше... Много тежък случай, думите са безсилни :( Дано да се оправят бързо ранените и да няма повече жертви.

4

Анонимен

преди 5 години

безработицата спадна

3

Анонимен

преди 5 години

Стига сте пискали че са им давани пари... С тези пари се спасиха Гръцките банки с голямо немско участие, после германците си продадоха деловете и остана гърците да си плащат... давам ти 5 лв да ми върнеш моите 5, които са ми вече в джоба...

2

Анонимен

преди 5 години

Путин е подпалил орталъка.

1

annybody

преди 5 години

Каква щедрост, какво благородство!И са все пари от тези 300 милиарда, които ЕС (включително ние) им отпуска последните 8 години, а ние сме им били слугували и цъкаме тъпо - виж гърците, пък ние...Слугуват им най-вече "български гражданки" или тям подобни.Жалко за хората, няма да им е лесно да се родят отново от пепелта.