128

Анонимен

преди 5 години

За да има интеграция трябва "интегрирания" да го желае. В противен случай се казва претопяване, а то за жалост в Европа вече не се практикува. А повярвайте ми - ТРЯБВА!

127

Shark

преди 5 години

Какъв дебат, каква интеграция. Е не стана ли кристално ясно на германците, че интеграция няма. Ето, Йозил е роден в Германия, ако не греша, и никак не показва да е интегриран. За каква интеграция говорим, какъв дебат. Германците да си отворят очите, докато не е станало късно.

126

Анонимен

преди 5 години

Do bulgarikus,a vie zashto ne se integrirahte za 5 veka v osmanskata impriya,setila se mara da se obara

125

Анонимен

преди 5 години

Някой, който мрази немския химн и не го пее, няма как да бъде пример за каквато и да е интеграция. Това може да е само пребиваващ в Германия, но не и немец. Признак на брутален паразитизъм е да отидеш в Германия, за да се чувстваш турчин, но на по-висока заплата и по-високи социални помощи (които немците плащат). И като не ти харесва в Германия - за Анадола има кервани от самолети и автобуси. Яхваш първия и си решаваш проблемите с това как се чувстваш в Германия. Всичко друго е наглост.

124

Анонимен

преди 5 години

В Германия или са зомбирани, или ги зомбират, няма друго обяснение. Човек като отиде там се пита в коя държава се намира.

123

Анонимен

преди 5 години

Преди да приемат мигрант да живее в Германия трябва да му се прави профил и оценка на шансовете да се интегрира. В Канада е така. Отделно трябва да има пътна карта за човека и да я следва упорито и да трупа точки и ако не се справя - просто си се връща обратно за да не се мъчи и той и обществото. Културните различия са налице, но ако няма усилия от мигранта няма как да стане. Това с правата е ясно, но със задълженията нещо куца.

122

40%

преди 5 години

Германия е крадлива Държава , защото краде 40 % от Заплатите на работещите , никъде по Света няма такива високи Данаци , тоест Германия живее от Заплатиите на хората

121

Кмето

преди 5 години

По пътищата от Европа за Турция от колите им се веят турски знамена, носят фланелки със същото знаме и изобщо-само регистрациите са немски, френски, шведски и т.н. Няма да стана европейци. И всички го знаят, ама...сме толерантни. А те не са!

120

Додо

преди 5 години

Проблема не е, че въпросния кривоглавeц се е снимал с Ердоган, и че се чувства турчин (какъвто си е)! Проблема е, че го направи в заключителната фаза на изборите в Турция и така някакси намеси Германия в подкрепа на Ердоган.

119

Анонимен

преди 5 години

Чисто и просто ***.Вместо да си признае,че е инвалид реши да играе на тънката струна за расизмът.Когато му даваха милионите не бяха нацисти нали?Сега когато искат резултати изведнъж станаха ксенофоби.Като българският виц за сигането баща му и демокрацията:"какво е демокрация тате? Демокрация е сине когато всичко ни е безплатно и крадем ток и вода. Разбирам тате казало малкото,а когато ни карат да си плащаме какво е? Това сине е расизъм и нацизъм казал възрастният индианец. И така и с тоя.

118

Анонимен

преди 5 години

15 век бяхте слуги на Венеция, 16 век бяхте слуги на Франция, 17 век целият бяхте слуги на Англия, после 60 години маша на САЩ, а сега сте обслужващи Русия.За какъв горд и непокорен народ ми говориш?.А вие от 14век до 20 бяхте наши роби и все още сте.

117

Анонимен

преди 5 години

И на тебе да ти го напиша като на *** - българите като Лечков и Балъков не са обслужващ персонал в Германия за да играят в немският национален отбор, .Да играят в национала не са обслужващ персонал ама да играят в Щутгарт са, така ли? Явно като маймyняците не помниш какво си казал преди 5 минути.Няма булгурчета в национала защото не могат да преодолеят конкуренцията на турнетата. Кога ще ни стигнете? 5 века сте под нас.

116

Име

преди 5 години

"Всички ние имаме задача да се застъпим за ценностите, които изграждат нашата страна: търпимостта, многообразието и свободата". пропуснал е цензурата и медийните манипулации като ценности, които изповядват с неолиберал-болшевикото си глобалистко движение.

115

случаен

преди 5 години

До Анонимен112-първо не си чел Корана и второ ако си го чел,си го чел,като дявола Евангелието....

114

Анонимен

преди 5 години

Су 34-35 е най маневрения изтр. в света.Не случайно западняците го сравняват с НЛО.

113

Су 34

преди 5 години

Ще ти го напиша бавно като за ***. Става дума за германският национален отбор. Схвана ли? Ако става дума за разни частни отборчета, то те и сега половината са пълни с турчета. Кога ще ни стигнете?---------И на тебе да ти го напиша като на *** - българите като Лечков и Балъков не са обслужващ персонал в Германия за да играят в немският национален отбор, хората уважават себе си, не са като вас дюнерподлоги.Кога ще ни стигнете като сте 300 г след маймуните?

112

Су 34

преди 5 години

Да, "представляват" горд непокорен от никого народ за, разлика от едни други, непродаващи етническата си принадлежност, пак за разлика от едни други!---------15 век бяхте слуги на Венеция, 16 век бяхте слуги на Франция, 17 век целият бяхте слуги на Англия, после 60 години маша на САЩ, а сега сте обслужващи Русия.За какъв горд и непокорен народ ми говориш?

111

Анонимен

преди 5 години

Баба Меркел има богат избор.Да го замени с афганец или сирииец.Йозил да си гледа работата.Да играе за националите на Турция.

110

Анонимен

преди 5 години

Никакъв ЕС за тия. Само Анадол - с козичките и кюрдите!

109

Анонимен

преди 5 години

Щом мъртвите не са ни врагове, то ислямистите няма да са ни противни само ако са мъртви!Така пише и в Свещенния им Коран, но се отнася да неверниците в исляма! Каквото повикало...