9

Не човек, а железо

преди 5 години

Даа, ама Бат ви Бойко е твърд! Той пред инвалидите не трепна, а вие мислите, че ще го разнежите с рогатите си козички! Искали били нова аграрна политика. ... Да не заиграе ножа и по вашата глава. И инвалидите не вярваха, ама сега разбраха откъде изгрява слънцето. Вече няма Европредседателство!!!!! Всички ще ви оправя!И пак гласувайте за мен!

8

Анонимен

преди 5 години

В Дания . Местния датчанин е земеделеца, фермера. Чужденеца- турчин, виетнамец, пакистанец, авганец, албанец, чеченец, босненец, от далечния изток. Са обслужващ работник във фермата за цял живот. Гражданство датско няма да има. Може и жена с дете да има но цял живот е с куфара за обратно връщане..

7

Анонимен

преди 5 години

Първо се консултирайте с главните ветеринари на Републиката - ***-льотчикк Радеф и ***-приватизаторката. Бяха много активни по едно време сега млъкнаха...Що ли?

6

Анонимен

преди 5 години

Искаш ама нема. Няма да ви подкрепям. Сега съм пенсионер. Мъчете се гадове.И аз изках преди 30г. Нова систева. Ама всички го карате бавничко, бавничко. Та чак яваш , яваш.

5

Запознат

преди 5 години

Със стари к**** нов бардак не се прави. Първо си махнете Кольо Маринов от МЗХ, пък тогава искайте промяна....

4

Анонимен

преди 5 години

Време е всички сектори да се вдигнат и да поискат нова НОРМАЛНА политика. Стига с този комунизъм! Стига само да разпределяме пари на нашите хора и да стъпкваме всеки опитващ се да прави бизнес.Време е всички сектори да поискат реални РЕФОРМИ, а не буламача , който ни предлагат червените кадри с цел да си грабят!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Ние, ловците искаме пък нова ловна политика. Българската дива cвиня е с уникален генофонд. Олигарсите я смесват с кръстоски за пари в стопанствата и я съсипват. Да се блокира от граничните границата с Румъния и да не се допускат диви cвине оттам. 300 човека стигат. Оградата менте да се подсили. ДАНС да арестува разпространителите на чумата по cвинете. Не може от Грузия чумата да не се разсейва като бомба а в разни удобни на заразителите посоки. Затвор за диверсантите. Хора бдете за чумосейци.

2

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1не е за мигрантите, ще я населят с омачкани каскети и ше ви турят *** за началник.

1

Анонимен

преди 5 години

Тази земя е обещана на мигрантите бе хахаха каква политика и подрепа искате?