16

Анонимен

преди 5 години

ANA VATAN E TURZIA ZA VSICKI MUSULMANI OT BULGAR.

15

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияНе е верно виж че Йозил ще се ме,сти от расистка Европа в Турция при Император Ердоган.

14

привет от Германия

преди 5 години

Тук един който вероятно не е ходил никога в Турция , написа ,че в Турция минималната заплата била 350 евро ,а в България била по-ниска ! Да ,ама в Турция на работника му се къса дупарата от работа на полето и получава едва 350 евро , Турция изнася стотици тирове домати и не може да вдигни заплатите на берачите на домати ! А в България берача на домати може да получава само 200 евро ,но не го късат от работа , България изнася само 2 или 3 тира домати ! В анадолската *** всички са РОБИ !

13

8-8

преди 5 години

Кат не им изнася на немците да се махат това е турска земя облагородена от Ердоган!

12

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден инфлация / на турски се казва ЗАМ-----Инфлация на турски е ЕНФЛАЦИОН а ЗАМ е УВЕЛИЧЕНИЕ !!!Тебе в ДС са те учили по грешно !

11

привет от Германия

преди 5 години

Турците са велики само в западна Европа ,САЩ ,Канада и в други развити държави ,но не и в собствената си анадолска *** ! Затова бягат от Турция като дявол от тамян !Само в Германия са 5 млн. ,а колко са в цяла западна Европа , а колко са по света ?!Българите е нормално да бягат , няма производство ,няма работа и бягат ! А в Турция кипи от производство и въпреки това бягат заради мизерните заплати ! Не искат да са роби в собствената си родина , искат да са нормални хора в чужбина !

10

Анонимен

преди 5 години

Турчина не се асимилира. Ако ще и десето поколение роден ако ще на Антарктида. По скоро пингвините ще научат турски.

9

привет от Германия

преди 5 години

Йозил задавал ли си е някога въпроса защо родителите му са в Германия и защо той е роден в Германия ?! В Турция ако беше хубаво сега в Германия нямаше да има 5 милиона турци ,които са големи "родолюбци" , но се връщат в Турция само за ваканция ! И преди и сега по времето на "великия султан" Турция е пропаднала страна ,от която турците бягат ! Страна с голяма индустрия и много работни места ,но с унизително ниски заплати ! Всеки ден инфлация / на турски се казва ЗАМ

8

Анонимен

преди 5 години

Do:чучолигарчо--патриотTi gleday edna sutrin da ne usamnesh v Ankara !!!

7

привет от Германия

преди 5 години

Някои хора много се радват на диктатори тъпчещи собственият им народ , а ненормалника Йозил е един от тези хора ! Не мога да си обясня как може да симпатизираш на тъъпанар ,който си инсценира опит за преврат за да премахне неудобната опозиция ?! Религиозен дивак ,който закрива над 200 медии с измислени и недоказани обвинения ?! Кютюк ,който оставя само послушните медии ,които не излъчват предизборните кампании на опозицията ?! Кеелеш ,който без доказателства уволнява на 100 хиляди души ?!

6

привет от Германия

преди 5 години

Този стоматолог защо се опитва да мисли вместо турците живеещи в Германия ?!Значи според стоматолога ,ако Йозил беше отказал да се снима с Ердоган ,всички турци в Германия щяха да се обидят и разсърдят на Йозил ?! Това е пълна стоматологична тъпотия и слабоумие ! Това дали някой ще се сърди или ще се радва от тази снимка зависи от личните му човешки черти ! Ако обича диктаторите ще се радва на тази снимка , ако мрази диктаторите ще се ядосва ,че ненормалник като Йозил се е снимал с диктатора !

5

Aa1830

преди 5 години

Турчинът козината си мени ама ориенталския нрав не. (било то роден и в западна държава)

4

Анонимен

преди 5 години

Всичко бих разбрал и повярвал само един скромен факт озадачава.Нали е много хубаво в Турция?Защо тоя живее в Германия и не мисли да мърда от там а жена му е в Швеция?Защо не са в Турция?Нали там е земният рай а в Европа са расисти,ксенофоби,нацисти?Защо все при нацистите ги влече?

3

Пурко

преди 5 години

Айде у Стамбул! Да рита за Башакшехир!

2

Анонимен

преди 5 години

Някак не ме вълнува тази списня.

1

Анонимен

преди 5 години

Едно браво на този Вели! Те от Турция на тия ка месут юзил кьдето са родени в германия им викат ..!