154

Анонимен

преди 5 години

До ББ БОС НА МАФИЯТАМафията в България е изкуствено създадена от БСП структура, която чрез мутрите да пречи на обикновения българин да се ориентира навреме в пазарната икономика и да установаи контрол над бизнеса каквато е и реалността.Самия Георги Гергов каза - Мога да изброявам милионерите в БСП с часове.Който вярва в друго е кръгъл ***.

153

П.Петров

преди 5 години

Който е "пристанал" на Борисов, не е прокопсал!

152

Анонимен

преди 5 години

Предлагам Симеонов да смени Сидеров с някой по-компетентен.

151

Анонимен

преди 5 години

Високото момче има хотели, плаща неустойки на чуждите туристи и затова се е захванал с шума. Няма случайни работи.

150

николов

преди 5 години

кой ще сменяш бе пий си хапчетата редовно че почна да ти личи

149

ББ БОС НА МАФИЯТА

преди 5 години

ЖИВЕЕМ В ДВЕ БЪЛГАРИИ - ЕДНАТА НА НАРОДА, НАЧЕЛО С ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ И ДРУГАТА НА МАФИЯТА И ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОСТИТУЦИЯ НАЧЕЛО С ОНЯ ОТ БАНКЯ,В ЗМИЙСКА ПРЕГРЪДКА С БОЛЕН СИДЕРОВ И КАРАКАЧАНКТА -ЛЮБИМОТО КУЧЕ НА ОНЯ ОТ БАНКЯ. ЕДНАТА БЪЛГАРИЯ Е НА ДОБРИТЕ И НОРМАЛНИТЕ, ЧИЙТО ГЛАС НЕ СЕ ЧУВА ОТ КРЕСЛИВИТЕ И АЛЧНИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И КРАДЦИ.МАФИЯТА Е ПРЕДСТАВЕНА В МЕДИИТЕ ОТ ТАКИВА ДЖУРНАЛЯ КАТО ОМРАЗНИЯ НА ВСИЧКИ ХЕКИМЯН,МЪЖКАТА БЕНОВСКА И САМАТА ТЯ,В КОМПАНИЯТА АНТОН Т.И ТОМА БИКОВ, ПИК, ШИШИ И

148

Анонимен

преди 5 години

човек, който се развежда , за да открадне приятелката на доведеният си син, има ли моралното, християнско право изобщо да присъства в парламента, питам аз ?този може да бъде сринат за 24 часа ... от деница! знае му всичките спатии и го държи в ръччиките си!адски ми е неприятен този нагъл , продажен тип, без грам морал - нито личен, нито обществен, нито духовен!

147

Анонимен

преди 5 години

Очакваме Борисов да пусне някого от текущата коалиция по пързалката, както пусна по пързалката инфантилите от предишната коалиция, кото изглежда още дълго време ще пляскат по водата за да изплават, да си покажат главите и да поемат въздух!

146

Boko

преди 5 години

При Волен всичко е пари.Тараши БСП, тараши ДПС, тараши Бойко,тараши Путин,тараши Домушчиев - патриот душа дава но своята душа дава а душата на народа.

145

Петух

преди 5 години

КУКУ ригуууууууу!УУ!У!У!У!УУ!

144

ПроСоТо

преди 5 години

"Аз изпратих Симеонов в изпълнителната власт, за да работи за стандарта,....""АЗ!".."АЗ" !Много важен са оказа тоя!..С 2.3 процента "електоратт" фана да са изживява като "фактор",а всъщност е кукла,пълнеж,който е залепен с тиксо за крака на "премиерина" за да го държи на изправен...не е в ред агата,то и на свирепата му физиономия личи,а и просташките скандали,които прави,само потвърждават съмненията..

143

Истукан

преди 5 години

Волен ви излъга многократно и продължава да ви лъже. Питайте го къде е обещаната от него 1000 лева минимална заплата на месец? Специалистите не вземат толкова, а какво да говорим за останалите дето са на 510 лева.

142

Анонимен

преди 5 години

хванах му новите спатии на тая най-голяма политическа $..ва, след като му видях импровизираната пресконференцийка в мин. съвет.досега го играеше в полето на отделните социални прослойки, чрез които успяваше да влезе.сега открито е влязал в ролята на говорител на "бизнеса" и най-вече на едрият бизнес, от който ще разчита, че чрез работодателските лостове да му издейства ново влизане.естествено, че ще се затварят заведения, ако са без одобрени проекти, което ги прави физически опасни за хора

141

Анонимен

преди 5 години

Я да вземат.Да си ходят всички вече! Че АМАН от пазарлъците им! Разположили се.Сякаш ще ни управляват цял живот!*** вече!

140

Анонимен

преди 5 години

Ако гледам във форума народа май не е разбрал, че благодарение на Валери Симеонов , Домусчиев ще трябва да си плати едни 58 млн. неустойка на държавата, и отделно золумите на другите приватизатори като Пеевски. Гранд корупция, но единствено Валери надигна глас, оная устата Корнелия се снима с козичките , но мълча като истински комунист за корупционния закон.

139

...

преди 5 години

На входа на Варна от към Слънчака има една голяма стена изрисувана с ликовете на всички герои от последните 200г. и накрая има надпис "Кой е следващия?". Отговора на въпроса според мен е - този който свали ГЕРБ от власт, а предвид как са се окопали, то Героя просто трябва да ликвидира Б и всичко рухва.

138

Анонимен

преди 5 години

Омръзна ми да ви гледам мутрите.Шкембето Воеводата,.Болен Сидеров и Министър Тишината.

137

Анонимен

преди 5 години

Мене ме нема в целата схема.

136

Анонимен

преди 5 години

Да сменя лекарствата! Сегашните не му действат вече!

135

Анонимен

преди 5 години

Волен Сидеров е кукла на конци и много му личи. Има много куклички, но умело се прикриват.