17

чудесни колбаси.

преди 5 години

Е че те и сега правят едни наденички в нещо като ядлив хартия.

16

Анонимен

преди 5 години

Разтворима пластмаса!!! Това си е чиста отрова. Че тя пластмасата е само отвратително отровни химически вещества, които не трябва да се разтварят в природата защото ще изтровят всичко. Тя просто трябва да се замести с нещо друго. Не знам на кой умник му е дошла тая велика идея в главата, но да вземе да се блъсне в нея и да тръгне да се занимава нещо друго. За тия неща не трябва да мислят ***.

15

Анонимен

преди 5 години

От тези торбички българските производители ще направят чудесни колбаси.

14

внимателно

преди 5 години

Преди години попаднахме на торби от хартия вероятно рециклирана .Бяха много опасни .При намокряне могат да поразят хляб и други продукти.

13

Анонимен

преди 5 години

И ако печатарското мастило е от мармалад - чудна закуска.

12

Анонимен

преди 5 години

Преди време бях чел някъде, че японци измайсторили хартия на основа царевично брашно - прочиташ си вестника и си го хапваш накрая. Хитро. И забележете - Франс прес представя само торбичката, разтворима от студена вода, а пък БТА - тази с топлата вода.

11

Анонимен

преди 5 години

Заинтригува ме това че ще се правят от поливинилов алкохол. Дали ще става да се вари ракия от тях.

10

Бръм

преди 5 години

Само не мога да разбера, преди години като нямаше пластмасови торбички... как пазарувахте бе хора....Толкова ли е трудно да си носиш торба?Като има търсене уж за по лесно... ще има и продажби и трикова дето се разтварят във вода и не замърсят....

9

Цецо

преди 5 години

Харесва ми изобретението, харесва ми и факта, че се работи за разрешаване на проблема с пластмасовите замърсители, който е наистина много сериозен!

8

месара

преди 5 години

щом се разтварят, изхвърлянето им през балкони и прозорци рязко ше се увеличи, поне у нас! що ви трябваше да го съобщавате.........?

7

Mi6osp

преди 5 години

Като се разтварят във водата, те я замърсяват. Ама това не е природа, нищо че три четвърти от земята е покрита с вода и там е 80 процента от живота на земята.

6

Анонимен

преди 5 години

А хаирлия да е.

5

Анонимен

преди 5 години

"Те се надяват новият продукт, на базата на разтворимия във вода поливинилов алкохол, да бъде пуснат на пазара през октомври в Чили" ..... когато завладеят поне 1% от световния пазар на такива изделя тогава ни го представяйте като новина . До тогава е само мечта.

4

Анонимен

преди 5 години

ако си сложиш студената бира в такава торбичка тя ще се скъса ли от конденза?

3

До 3 Българин

преди 5 години

Това че не разбираш се вижда от желанието ти.Друг трябва да отнесе кьотука и тия които разбират го знаят. Питай,мисли или сам се удари

2

Анонимен

преди 5 години

Дъжда и океаните,морета,реки,езера не са топли,как ще сае разтварят тогава?Това с топлата вода е безсмислено.И в Европа има такива изобретения за безвредни и разлагащи се торбички,съдове и т.н. от различни материали,но не ги пускат на пазара,може би защото са по-скъпи,незнам.

1

Анонимен

преди 5 години

Колко бързо се разтварят в студена вода? Да не остана без покупки в дъжда?