63

щенка ви се,ама няма

преди 5 години

До Анонимен Патериците на ГЕРБ се кръстосаха, скоро май ще се спъне сакатата власт.Аххаха...колко ви се иска, ама още сте в шведски филм по въпроса..пардон в ***.

62

Анонимен

преди 5 години

Представяте ли си чуждите инвеститори как гледат на този фарс? Е смятате ли, че някой сериозен инвеститор ще е склонен на налива пари в страна с подобно управление и да разчита на народ търпящ всичко това?

61

николов

преди 5 години

атака и вмро са чужди патриоти ВЪН от БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА

60

туенти сенчъри фокс

преди 5 години

Излезе най новият филм по кината казва се Корупция.Режисьор Кирил Домусчиев в главните роли ще видите Волен Сидеров,Емил Димитров,Николай Александров и други

59

Aman

преди 5 години

Хванали са се за гърлата, Сидеров не живеел в реалността, какъв лидер им бил той, но в коалицията нямало трусове. Събудете се бееееее, погледнете, че ни правят на смешници!

58

Анонимен

преди 5 години

Сидера от хората,който му плаща вика за него.Без значение цвят,политичеста ориентация или идей.За него най-важни са парите!А опитомените патреоТе са бати сбирщината.

57

Истукан

преди 5 години

Що за патриоти са тези пишман националисти? Едните щяха да правят минималната заплата 1000 лева и да национализират златните мини и ЕРП-тата, а другите щяха да оправят България за 700 дни. Накрая средната заплата в България е 700 лева, като осигуровките са върху минималната заплата. Честото на младите специалисти, които ще започнат от 700 лева брутно и осигуровки на минималната заплата.

56

Анонимен

преди 5 години

К`во като е потомък. Те родовете обикновено деградират и се израждат.

55

Анонимен

преди 5 години

ДОФутуролог-инфоКой бе, да не е оня, дето се е порумънчил и е приел името Йон Касабияну?Сигурно си информиран.

54

МУТРИ

преди 5 години

КОКАЛА, ВАЛЬО, КОКАЛА ДРЪЖТЕ ЗДРАВО, ЧЕ ВТОРИ ПЪТ НЯМА ДА ИМАТЕ ТАКЪВ ШАНС.

53

Анонимен

преди 5 години

Най важно за вас Обединени мафиоти е да не изпуснете кокала.Така че не се карайте.

52

Волен-руска подлога

преди 5 години

Сидеров е гъзоолизец храбър. Браво Сидеров продължавай да лижеш руския ботуш на Путин и да унижаваш България...

51

tangra

преди 5 години

евтина политическа трагикомедия. Защо ни занимават въобще. Все едно не знаем КОЙ управлява. Тези лакеи и да ги има и да ги няма все тая

50

Анонимен

преди 5 години

Значи кокала е доста голям.

49

Анонимен

преди 5 години

Патериците на ГЕРБ се кръстосаха, скоро май ще се спъне сакатата власт.

48

СВОБОДЕН

преди 5 години

Лицето КАсабов е единственият "политик" в БГ, който е сменил мисля че бяха 10 ина политически формации.........и то забележете - формации с диаметрално противоположни виждания и платформи. То не беше СДС, НФСБ , АТАКА и разни други знайни и незнайни. Всеки Бургазлия го знае що за говеедо е. ИЗключително отвратителна личност - по това си приличат със Сименов - и той е мега селянин. Като се огледам по света хората какво творят а нас ни бъзикат такива оолигофрени. Жално ми е ама ние сме си виновни.

47

Tojo

преди 5 години

Сидеров може да си завре "златния" пръст еди къде си....такава фурнаджийска лопата е тоя смехотворко-перко, че е срамно дори че в парламента...то и другите не са по-добри....

46

Сценарист

преди 5 години

Един и същ сценарий, дайте нещо по-различно, поне сеир да става...

45

Анонимен

преди 5 години

Като за последно ще вземат да се изпокарат. За да се сдобрят наесен. Междувременно да си отпочинат хубавичко. А нас кучета ни яли...

44

Коментатор

преди 5 години

Какво се заканват един другиму и ни губят времето, айде у ряка и Бойко да си стяга редиците.