148

аз

преди 5 години

русия има право да прави това,което прави.тя е суверенна страна и си защитава интересите.на който не му харесва,да оближе нечии англосаксонски ***,може пък да се почувства удовлетворен

147

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 140"Другарка"съм...........с 22 см. Чакам темалийй хептен са те разпрали *** другарко

146

Анонимен

преди 5 години

До Българинма много си загрижен за Русия бе. Да беше се кръстил руснак.

145

Внимателно

преди 5 години

германия е все още окупирана страна от САЩ,Франция и Великобритания.МОсква истегли всички свои окупационни части около 1989 - 1991 година.

144

Докато

преди 5 години

ДОКАТО си играят на котки и мишки , НАЦИИТЕ ще пропадат !

143

Българин

преди 5 години

А опити да се дестабилизира Русия няма, така ли?

142

Анонимен

преди 5 години

Немците да има как да вземат евтината газ, че е добре за икономиката им, ама инак да наложат "санкции" на руснаците. А Тръмп им го каза в прав текст колко са зависими. Ако може така за парлама да ударят руснаците на Балканите и да им спрат проектите, ама северните потоци да си текат. Ердоган бил диктатор ама му дадоха от ЕС да разпределя газта за Гърция и Италия, че да намалели руската зависимост...

141

Nnn

преди 5 години

Русия, кибератаки, намеса в избори и т.н.Тя, тази Русия е навсякъде.А защо не се споменава дейността на западните служби? Само по време на световното-повече от 25000 хакерски атаки.Може би от местни хакери? Или няма директна намеса във вътрешните дела на тази страна.Но, когато идва от Изток е агресия, а от Запад- демократизация.Проблема е един- голямата страна отвъд океана аксиоматично се е провъзгласила за богоизбрана и изключителна, удивително напомняща на една друга отпреди повече от 70 год.

140

без пардон

преди 5 години

Стига с тази примитивна антируска пропаганда! Все едно всичко това е писано от самият Гьобелс!

139

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 56Ти и аз участваме във война. Vae victis! Ти още се надяваш, че ще оставяш кафява следа и толкоз! Грешиш, първо ще я излижеш!

138

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44С една думичка се издаде! Възраст, опит, знания, всичко! Чети нещо по-стойностно! Даже "Винету"!

137

Анонимен

преди 5 години

До Гост 119Финланците така я биха, че загубиха Западна Карелия, Кандалакша, излаза на Баренцово море, Виборг и много хора. Е, спечелиха руска база в Ханко.За незнаещите - военните летища във Финландия, които трябваше да бъдат използвани срещу СССР бяха построени не от германците. А от Англия и Франция! Преди Хитлер да ги надуппи!

136

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 132И прадядо ми е изпратил каруца жито за гладуващите. Ти знаеш за благородните американци, но не знаеш за българите!

135

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 143Защо разгласяваш така мечтите си? Трудно ще си намериш с такъв.Просто създанийце!

134

Нагла Лъжа

преди 5 години

До Анонимен Селска Пропаганда от 52-ра г.То и лъжата трябва да е с мярка.От 3.09.1939г Англия воюва с Райха а ссср е приятел с договор за дружба,зърно,нефт,вагони,години наред..В Битката за Англия 1940 Хитлер зарежда луфтваффе с руско гориво,а масовите бомбардировки над Германия от Съюзниците и лендлиза са това,без което сталин бы проиграл войну.

133

Име

преди 5 години

как е времето в шумен ли, джеднър? ами питай бнд. те са по-надеждни в манипулациите от руските шпиони... а според мен време в шумен ще има.

132

Анонимен

преди 5 години

До ИмеКак е времето в Шумен??

131

Име

преди 5 години

айде почна се с евроатлантическите ценности на *** ***... то, другарко с 22 см ***. вие джендърите на сорос, "толерантните", хив прайда и хайко маас друг спор не можете да водите, или цензура.

130

Анонимен

преди 5 години

До Име"Другарка"съм...........с 22 см. Чакам те

129

Име

преди 5 години

другарко с откритието за мозъчната проказа. та вие сте ксенофоб по всички точки на определението за ксенофобия. вас все такива ви събират в редиците си сорос, светвните *** и ценителя на ценностите - хайко маас. гледам, много сте се загрижили за руснаците. очевидно ги обичате до полуда:-)))