23

Хххх

преди 5 години

До свинаряСпоред теб Бог трябва да се меси навсякъде и във всичко във човешкия живот така ли?А според теб какво означава свободна воля и къде остава тя ако някой всяка секунда те управлява....освен това винаги има случйности....и човешка намеса....много от нещата се случват в резултат на обикновенна човешка алчност или глупост

22

шматка

преди 5 години

До шматкаСамо това ли измисли пилешкото ти мозъче

21

До шматка

преди 5 години

Само като ти погледнах никнейма и се отказах да ти чета коментара :)

20

шматка

преди 5 години

До вензиГърция ли визираш като нормална държава в случаяЧети сегаВ нормалните държави властите предупреждават населениетоВ тези държави се извършва евакуация при заплаха за населениетоВ нормалните държави не оставят хората в морето цяла нощ.Гърция не направи нищо от това.Държавата беше абдикирала и на автопилот.Гърците трябва да искат оставката на Ципрас за това безхаберие

19

Бенджи

преди 5 години

До ВензиАко не беше жалък, щеше да си смешен!

18

Вензи

преди 5 години

В такива тежки моменти хората е нормалните държави се обединяват и си помагат. Ако беше в България, докато се гасят пожарите, Нинова щеше вече да е организирала в същото време протест за сваляне на правителството. Ако не беше тъжно, щеше да е смешно!!!

17

Анонимен

преди 5 години

Горките хора!!!

16

Анонимен

преди 5 години

"Трудно беше с дишането, вятърът бе срещу нас"Що за глупост?! Това е идеалният вариант. Освен ако не бягаш директно към огъня.

15

Мустафа летовника

преди 5 години

А ЧАДЪРИТЕ ЗДРАВИ ЛИ СА ОТ ОНЕЯ БЕЗПЛАТНИТЕ

14

шматка

преди 5 години

Стига сте намесвали Господ в тази история.Тези нарочно палят горите най вероятно с апетит към земята.Не може всяка година все едно и също.Последно от разследването намекнаха че огъня е тръгнал от четири страни.Господ е безсилен срещу човешката алчност

13

Анонимен

преди 5 години

9То от огъня можеш да се скриеш, ама от водата не можеш, особено ако е цунами. Нали помниш какво стана в Япония преди няколко години. Въпросът според мен по-скоро е, защо напоследък се засилиха катаклизмите? Не можем да обясним всичко с природата. Има нещо някъде или някакво оръжие по откраднатите открития на Тесла и започнаха много серизно да го тестват по всички точки на света. Играят си и накрая ще направят някоя голяма беля.

12

Анонимен

преди 5 години

АКО БЯХА ЗАБРАНИЛИ НА РУСКИТЕ ГРАЖДАНИ ДА ИМ ВЛИЗАТ В ДЪРЖАВАТА СЕГА ТЕЗИ ХОРА ЩЯХА ДА СА ЖИВИ!!!НО ГРЪЦКАТА АЛЧНОСТ ОСТАВИ АНТИХРИСТИТЕ ОТ РУСИЯ ДА ВЛЯЗАТ В СТРАНАТА ИМ И НАЛИЦЕ БЯХА 50-100 УМИШЛЕНИ ПОЖАРА ОКОЛО СТОЛИЦАТА АТИНА!

11

Футуролог

преди 5 години

Склонен съм да приема че сатаната изобщо не съществуваСатанинската църква и сатанистите обаче са си 100%-ов реален фактБългарската олигархия начело с Бойко Методиев Борисов барабар с ГЕРБ,БСП и целият ни парламент комай се ползва с пълната и безусловна подкрепа на световния сатанизъмБлизо 100 изгорели живи гърци за да може Бойко да остане на власт?За съжаление комай ГЕРБ е сключил официални договори със световни сатанински обединения иначе не е възможно

10

свинаря

преди 5 години

До АнонименКакви попове и какъв бог те гонят тебе? Каква вина имат невинните хора за това,че поповете карали мерцедеси? Къде беше твоя бог когато горяха деца? За психиатрията сте религиозните и това е.

9

Анонимен

преди 5 години

Затова да не съм чул някой да се оплаква че имало много дъждове!По добре всеки ден да вали от колкото да има суша и пожари. По лошо от огъня няма!

8

Анонимен

преди 5 години

От както гръцките попове взеха да се возят на мерцедеси БМВ-та и джипове маи Господ ги изостави и хи4 не им вярва 4е са набожни въпреки 4е на път и под път имат църкви и са пълни с молещи се. В зада4ата се пита за какво се молят ето това е интересното. То и нашите комунисти от атеисти станаха набожни ама маи се молят да не им разровят таините и не се разсмър.дят ла.ината.

7

Анонимен

преди 5 години

То животът е такъв какъвто си го направиш.

6

Анонимен

преди 5 години

Съжалявам много за хората в Атина .Такива моменти винаги ме карат да се замислям , колко нищожни са проблемите ни и колко сме благословени .

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен1Никой от хубав живот ,не си изоставя Родината ,вие сигурно сте от богопомазаните от властта

4

:):)

преди 5 години

ходете на черно море там пожари е нямало и няма да има, жалко все пак, ужас си е и за самите хора там, огнен ад и няма помощ...