14

ПатреОт

преди 5 години

ГРОБ - Мексико, видими резултати. ОстаФка. Канкунския *** да подава оставка. Полицията само взима парите на отрудените хорица, седят си на държавната хранилка и нищо не правят. Вдигахте двата пръста на площада в Копа Кабана, сега ще ревете.

13

Въпрос на време

преди 5 години

следващия мандат Боце оправя Западно Мексико, да потърпят малко

12

Burzum

преди 5 години

Ако разрешат наркотиците броят на наркоманите даже ще падне...

11

Ужасите

преди 5 години

В различни шок-сайтове има видеоклипове от Мексико и Бразилия как разфасоват хора докато са все още живи... В Африка и арабските страни положението е същото... Това е реалността, животът не е само "птички и тревички"...

10

dd

преди 5 години

До Анонимен - прупускаш нещо ... Мексико не е полуафриканска държава !! нищо подобно !!

9

анонимна

преди 5 години

Да се разреши дрогата, и то всякаква - нима от алкохол и цигари не умират, освен това по този начин ще действува и естественият подбор - ще се изчистят слабохарактерните и склонни към друсане, а не цял живот да ги дундурка я държавата, я родителите им.......

8

Анонимен

преди 5 години

УМИШЛЕНО ПРОПУСКАТ ДА НАПИШАТ БРОЯ НА ОТВЛЕЧЕНИТЕ И ИЗНАСИЛЕНИТЕ!!!НОРМАЛНИТЕ ХОРА НЕ ЖИВЕЯ НИТО В БРАЗИЛИЯ НИТО В МЕКСИКО! ПОЛУАФРИКАНСКИ ДЪРЖАВИ СЪС СЛАБ СТАНДАРТ КОЕТО ВОДИ ДО БЕЗСИЛИЕ ПРИ БОРБАТА СЪС ПРЕСТЪПНОСТТА!САЩ СЪЩО СА ПОЛУАФРИКАНСКА ДЪРЖАВА НО ИМАТ ПАРИ И СИГУРНОСТТА Е МАЛКО ПО-ГОЛЯМА ОТ ТАЗИ В МЕКСИКО!

7

Mexico

преди 5 години

Ей т'ва са криминални новини ...Какво ни пързалят с някави fake news, че англичанин намерил шишенце с "Новичок" в парка и го помислил за парфюм.Европа запада. Дори по качество и количество на криминалните престъпления Америка е далеч пред нас.

6

Анонимен

преди 5 години

До 6Да. Трудно ли ти е ?

5

някой

преди 5 години

От 16 000 убийства, 6 били убитите журналисти и това прави много опасна професията.

4

Анонимен

преди 5 години

Напомня ми България след 1989 година, когато заради СДС хората изчезваха от България.

3

Анонимен

преди 5 години

Вчера журналистът Рубен Пат, директор на седмичника "Плая нюз", бе убит пред бар на около 60 км от известния мексикански курортен град Канкун. Той е седмият за тази година убит журналист в Мексико, една от най-опасните страни в света за представителите на медиитеХмм значи Ердоган е много лош а? Сега, ако питаме западните медии ще кажат, че Мексико е демократична държава, а Турция е диктаторска.

2

Анонимен

преди 5 години

Направо са си 16 000...

1

Анонимен

преди 5 години

15 000 убийства.....