8

мама Кенга

преди 5 години

Е 20 евро малко ли са? Аз с 5 евро готвя и храня 4 човека три пъти на ден. А тия да лежат им дават 20 евро. И предполагам че не плащат ток, парно, вода и наем.

7

Бай Иван

преди 5 години

Изкараха цяла Африка ,че е във война ,айде моля ,защо съществуват тези държави-членки колонии тогава ,да се върне колониализма и нормалните страни да решават какво да става там ,за да няма безредици ,тогава ;) !!!

6

Аниномен

преди 5 години

Който е по-тъмен, да хваща автобуса до Италия, да си хвърля паспорта и де не споменава БГ. И да заживее като човек там. И в БГ ще са благодарни на такива.

5

do

преди 5 години

До гати чудото..правилно, едните ще обедняват за да хранят тези, а те ще харчат вместо тях и ще се съживят селата, там ще си направят цели анклави само от тях си, като в т'урските села дето българи няма, а българите ще се изнесат окончателно, каквото българче се роди ще бяга от БГ още преди да е заченато, които са се изнесли ще се откажат да се върнат дори и да са имали такива планове, всичките познати които преди казваха че ще се връщат сега не искат и да чуят като гледат какво става в БГ.

4

Додо

преди 5 години

Макар, че мерките с намаляване джобните на черните кучета на конкистата са по-скоро символични и няма да решат проблема, правеното от Салвини е все пак стъпка в правилната посока, макар и малка! Поздрави! Но ако иска истинско решение на проблема, то безспорно единствения начин е тотална, моментална и пълна депортация.

3

гати чудото..

преди 5 години

Еми ето ....това са си 1200 лв на месец за човек ,ако са цяло семейство те ще имат над 3000лв в Бг ще си наемат чудесна квартира( не говоря за София ) и ще си живеят живот който за българите е недостижим стандарт ,то ако западняците им дават такива пари да ги взимаме в България те ще вдигнат стандарта на живота ,ще съживят и най умрелите селища с разходите си,,,тука значи сме егати и *** па после всичко бягало ама не бягали ,а щели да се връщат ,ще се върнат ама знаете ли кога ...

2

анонимен

преди 5 години

В България работим средно за 10 евро на ден! А, тези ще лежат цял ден за 90 лева!

1

Анонимен

преди 5 години

Вместо да работиш за 20 евро на ден за наш "бизнесмен" може да си "кандидат-бежанец" в Италия за същите пари. Даже у нас по селцата и градчетата е и по-зле.