14

Анонимен

преди 5 години

Всичко в тая държава си е е***о м***та, нищо което се стопанисва от държавата не работи. Реформи не са правени никъде от времето на Костов. Потъваме бавно и изчезваме.

13

Анонимен

преди 5 години

Некорумпиран катаджия и полицай, който да не е в игрите няма. То е все едно честен адвокат, прокурор, съдия или никога не лъгал политик... Оксиморон някакъв. Паралелна реалност.

12

Иванов

преди 5 години

ДО 12 Некомпетентен,но автор на последните промени в ЗДвП на база на които взимат книжки,като обезумели,ако не можеш да отговориш с финикийски знаци на място за неплатен фиш ,за скапана камера за която дори не знаеш за влизане срещу *** знаци,които са поставени къде ли не не и където трябва въобще с такива ''Експерти''сме загубени.

11

Анонимен

преди 5 години

Има оправия. Като спрат да признават българските книжки в целия свят, на ония ще им светне, че са прекалили. Голям смях ще е.

10

Иванов

преди 5 години

Гледах го този псевдо експерт,той не прави разлика между тир карнет и камион няма ли кой да го образова поне да му обясни,че тир карнет е превозен документ, от такива "ЕКСПЕРТИ'' сме на този хал............пфууууууууу....

9

Иванов

преди 5 години

Точно па тоя ще говори за корупция нали той я създаде с компететните си промени в ЗДвП *** , а не експерт от 20лв. тарифата им стана 200,300 инагоре лева,***...........

8

Анонимен

преди 5 години

*** Вие лудииии ли стеееее?Фалшиви книжки. Че то има такива дето 24 год си карат без никаква. Мене фалшива ми не требе.....аз и тъй си мога...... хахахахаха

7

Анонимен

преди 5 години

А много ми е интересно някой политик или началник дали наднича по тези медии та да научи нещо ?

6

Анонимен

преди 5 години

Как да няма координация, обиколих девет балкански страни всичйо си е по правилата пътуваш плащаш. Дойдох на Калотина; Имаш ли две евро че с колегата сме много уморени и кафе не сме пили, казва граничния полицай, слек това митничаря с едното око проверява дали си залепил винетката, а ако случайно не си заплатил в евро преди Шел друг полицай уж регулира движението на тировете, но чака телефон от колегите ако не си взел винетка в евро и искаш да заплатиш в левове на Шел. Няма координация ли, елате да видите какво чудо е.

5

БАБА

преди 5 години

Каквато грамотността,такива и шофьорите.Всичко е ФАЛШИФФФО.

4

Анонимен

преди 5 години

В България експерти по пътна безопасност няма, особено сред бившите и настоящите служители на КАТ.

3

Анонимен

преди 5 години

а кога ще оправят пътищата да стана Европейски и безопасни ???????????????????????

2

zeus

преди 5 години

Ама моля ви се, министъра на транспорта уби пиян сина си с моторна шейна по нерегламентирано трасе и последствия няма...

1

Анонимен

преди 5 години

LAGE.POLIZAITE V ITALIA SA KATO NASHITE-KRIYAT SE PO HRASTITE I TE GLOBYAVAT,NO AKO IM DADESH POLOVIN GLOBA NA RAKA TE PUSKAT GRATIS.