86

wer

преди 5 години

Правилно, само че доката чакат убежище мигрантите да работят принудително 8 часа на ден на строежи на пътищя, каменоломни и на полето. Кой дава пари ей-така.

85

Анонимен

преди 5 години

Единствената правила мярка е всичи от Африка и Близкия изток да бъдат върнати по домовете им.Тези ''мерки"са мижи да де лажем,замитане на проблема под килима и отлагане на неизбежното-война в Европа.

84

Анонимен

преди 5 години

А у нас вместо мигранти да приемаме бежанци от старите страни-членки, на които им е писнало от мулти-култи!

83

Зозо

преди 5 години

Веднага 100 руски хибридни коментара. Запрете се малко бре! Кой нормален бежанец ще остане в БГ повече от 1 седмица, преди да избяга с 200 км. Много добре знаят, че тук не са добре дошли. Ще ядат лабут всеки ден и ще ги псуват навсякъде.

82

Анонимен

преди 5 години

До Чао БГЕх, руски мечти!

81

Чао БГ

преди 5 години

В България ще стане като в кипър. Идват лека-полека някакви си, забождат едно знаме и правят държава :) бежанци.. само българи не останаха. Югоизточна българия пък лека-полека ще стане турска (то там български вече не се говори..). Чудо! :) След 5-10 години не ми се мисли какво ще става с нас, както сме в периферията на ЕС. Тогава много хора ще свалят набързо розовите очила. Сега им дават по 2К и те млади и вече си мислят, че всичко е страхотно! Ама 70% от хората в БГ гладуват...

80

Анонимен

преди 5 години

Доколкото се разбира, това все още е предложение, което може да бъде отказано. Както направи италианският министър Салвини, заявявайки, че не желаят подаяния, Брюксел да ги запази за себе си. Издръжката на всеки мигрант в Италия възлизала на 40-50 хил евро.

79

Анонимен

преди 5 години

Русия също започва прием на африканци. Само че от ЮАР, и бели фермери, потомци на холандските бури. Първите 50 семейства щели да се заселят скоро в Ставрополския край, имало 15 хил желаещи да имигрират.Що ли така?

78

Fck

преди 5 години

Долу. меркел !

77

Циник до 102

преди 5 години

"Ми то по-добре да гледам 50 мигранта вместо 500 овце бре ?!?!?!"-------------Афганистанския талибан дето кла сингапурските туристи в регионалката - се водил "непридружен малолетен" , след като полицаите му "светиха маслото" защото тръгнал да сече и тях...патолозите установиха, че бил 21, 22 годишен! За него европейския данъкоплатец плаща 8 000? МЕСЕЧНО!!!!ПО ЩЕ СИ НА ДАЛАВЕРА - ДА ГЛЕДАШ ТАКИВА...АМА КРИЙ БРАДВИТЕ!!!

76

Анонимен

преди 5 години

На Боко предложението да се затворят границите никой не го разгледа, вероятно защото го е казал на български и само той си го е разбрал.

75

Не става

преди 5 години

Ми то по-добре да гледам 50 мигранта вместо 500 овце бре ?!?!?!

74

чичо

преди 5 години

даите парите на Меркел и да си ги държи у дома.Тя ги повика в Европа.

73

tasccccc

преди 5 години

Баце се съгласи още преди 2-3 години да сме hot spot и се работеше по въпроса много последователно, прие се пост. 208 да настанят в къщите ни бежанци, прие и пост.да са с предимство за работа пред българите, да им се осигури издръжка, квартира, долу по границата в странджа вместо обори за кози ще има лагери, ще постоят малко и после ги настаняваме из БГ, дано евтаназия да стигне скоро всичките герберастки продажници, генче да не остане от гнусните управници.

72

Европейка

преди 5 години

Добре е да има закон,че разглеждането е 2 месеца,а не 2 години.Само че най-големият въпрос остава-КОЛКО ОТ ТЯХ ЩЕ БЪДАТ ВЪРНАТИ?Колко време ще обжалват и съдиите ще им разрешат да остават.Недопускане да стъпят в Европа е единственият начин да спре нашествието.Молбите да се разглеждат в посолствата на европейските държави в Африка.Иначе пълненето продължава,а изпразване няма.Кога ще прелее басейнът?

71

анонимен

преди 5 години

До 90Да, но ние нсме подписали истанбулската конвенция и няма да я подпишем!

70

АНОНИМЕН

преди 5 години

ЩЕ ГИ ДЪРЖАТ МАЛКО ДОКАТО РЕШАТ ПО КОЛКО ПАРИ ЩЕ СИ ПОДЕЛЯТ УПРАВНИЦИТЕ В ЕС , А МИГРАНТИТЕ ДА СИ ХОДЯТ И ДА СЕ ХВАЩАТ ЗА РАБОТА И ДА СИ ОПРАВЯТ ДЪРЖАВАТА ,ТЕЗИ КОИТО ЗАПАЛИХА ВОЙНАТА ДА ГИ ОПРАВЯТ СЕГА ,НИЕ МАЛКО БУШМЕНИ ИМАМЕ ЧЕ И ОЩЕ ,ДА НИ НАТРЕСЪТ ,

69

бай ПЕТКО

преди 5 години

Кой ти бр.сне решението на НС да не приема никакви бежанци. Вън всички навлеци от майка БЪЛГАРИЯ ! Кой ще им оправи развалините в тяхната територия ??? ДА СЕ МАХАТ !

68

Циник до92

преди 5 години

Мъхъм...като ти чета глупостите - виждам, че при теб е доста късно! За много работи!---------По 6000? на глава едър рогат ***.Човек трябва да си зададе въпроса - откъде брюкселските зелки - изкараха тези пари? И дали българите , и европейците изобщо - не се нуждаят от 6000?? Дали всеки тук пишещ юзър не би си помагнал на семейството с тези пари? Не е луд - който яде баницата... Из цяла Европа - има около 80 000 000 безработни...социално слабите са още повече! *** да се оправят сами!

67

Анонимен

преди 5 години

Рано ли? При мен е доста късно.