21

Анонимен

преди 5 години

Страхливци до кога ще търпите

20

Анонимен

преди 5 години

Нито народ ще има както е тръгнало , нито това правителство ще е още ...а пък ЕС ще се е разпаднал ....за какво евро говорите *** и кръвопийци ????Изнесохте България след Живков ...нищо не остана ...избихте и животните ...какво следва сега ???Какво ви наредиха началниците от ЕС Господа властващи ???

19

Никой

преди 5 години

Готови сме и още как,да се изнасяме от тая държава до като можем,*** прокудихте народа от собствените му земи...готови сме да гнием в мизерия

18

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

С въвеждането на Евро в България на "братушките" у нас ще им се разкатае мамата, а те са злобни и отмъстителни и ще берем с тях ядове...

17

Анонимен

преди 5 години

тея докато ни приемат няма да остане българин в българия, е с изключение на 240 бройки и 1-2 млн индийци

16

Язък

преди 5 години

Ех тамън ще влезем в еврозоната, ама няма да има останал ни един българин да се порадва на бат Боуко my precious. Срамота

15

Анонимен

преди 5 години

О, колко богаташи са сложили надолу, благодаря, това исках да видя, колко такива са тук,но за вас е все едно,тежко на бедния работник ако остане в България,но тежко и на богатите, няма да има кой да бачка и да им изкарва пачките да си пътуват по почивки където си поискат,работете си сами,ама ха ха вие и това не можете,способност с пари не може да си купите,жалки.

14

Анонимен

преди 5 години

Има ли по-благозвучно име от "Еврозоната"?Звучи ми като Радиоактивна зонаВреме е да дадем по нормални имена на Бюрократичните думи.....

13

от редакцията

преди 5 години

Вратата за евроге-йзоната е открехната. Все по-готови сме. Чакаме превъзбудени отвън. Нямаме търпение. Само още един здрав тласък и ще влезем вътре. Не ни желаят в евроге-йзоната, били сме неподготвени и бедни. Вратата изскърцва под напора ни. Чу се тежка въздишка от Брюксел, силен стон оглуши евроцентралата . Свърши се, влязохме вътре и сега излизане няма ! Загнездихме се в задния двор и няма мърдане.

12

Чувствам се объркан.

преди 5 години

Как сме по-силни, като все сме последни?

11

Анонимен

преди 5 години

VLIZA I PODPISVA NA NARODA SMARTNATA PRISADA--KAK SE GIVEE S 200-300 EVRO?KAK SHTE GIVEE EDIN PENSIONER SAS 100-120 EVR0.?

10

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Защо е туй...бързане.Нека първо в Кривунделово да открият една евро...банка,която да ни...зарежда с евро кой колкото иска,па тогаз вече като сме...готови,да влизаме в Шенгеня.

9

Анонимен

преди 5 години

Да,все по готови сме да се изнесем от България и за съжаление, вече да те е срам да казваш, че си българин,Боже,какви времена дойдаха, България е сигурно вече на последно място в света по най ниски заплати и изобщо във всичко,язък че прадедите ни са водили битки за тази България,а други водят битки да я унищожат напълно.

8

До една година

преди 5 години

я влезем я не влезем, но до тогава баце ще е хвърлил пешкира и въпросът ще стане табу!

7

Анонимен

преди 5 години

Заплатата ти става европейска и живееш като цар цял живот. Живота ти цъфти и ти вече мечтаеш да влезеш и в Шенген, защото си видял и разбрал колко е хубава еврозоната и нямаш търпение да видиш и Шенген.

6

Учуден

преди 5 години

Само се чудя заплатата ми от 500 ЛЕВА,ще стане ли 500 ЕВРака или ще достигна дъното с 248 еУро!?

5

Анонимен

преди 5 години

Още утре влизаме у тая еврозона.А,в четвъртък влизаме и Шенген.В петък е ден за почивка.

4

Анонимен

преди 5 години

Тия вече започват да дразнят тръгнал *** с мижавата си икономика и стандарт на живот еврозоната да влиза.

3

Анонимен

преди 5 години

Време е да се изнесе и остатъка от народа, имам предвид бедния, защото вече няма средна класа,а който си е богат не го бърка нищо,той ще си стои тук,и ще търси някой да му работи за жълти стотинки ама няма да има кой,с 500 лв заплата за месец, будалите вече са на изчезване,богаташи научете се да си работите,никой не е отнесъл нищо с него или се научете да плащате.

2

от редакцията

преди 5 години

Допусната е грешка в заглавието. Да св чете евроге-йзоната.