138

герберастин да си

преди 5 години

Традиционно герберастка политика на проба-грешка да се прокара поредната далавера и като не стане, рязко задна.

137

men

преди 5 години

а прецедента да излезе на улицата да каже на оръжие и да раздаде калашници, друга оправия нема. да видим дали ше се съберем един автобус хора.

136

men

преди 5 години

не се кахърете дами и гуспода. чекайте сега ноколко седмици луноходец да влезе в групите на шемпионската лига, да му се качи рейтинго на домус ага и ше мине незабелязано закончето в оригиналния си вид или даже с допълнителни клаузи да му платим вреди на ликвидатора о простете на приватизатора. 1 милионче му платихме защото некой беше решил че неква сграда на транспортното министерство му принадлежи, сега шо да не му платим новите кораби я.

135

Анонимен

преди 5 години

Браво на Валери Симеонов.Истински патриот,с държавническо поведение.Волен на воля си разиграва морафетите под масата.Това беше тест от Бойко за лобизъм и кокошкарско поведение на депутати и партии.На всички им лъснаха бузките.Браво и на Бойко!

134

бай Иван

преди 5 години

Домусчиев да си вземе рушвета обратно,докато не е изхарчен.Тоя път "номер не прайдьот", както казал руснакът.

133

Анонимен

преди 5 години

Мошеници, едните бяха, крадоха та се забравиха, доиде ред на тиквата, той си прави каквото си иска, щото няма друга алтернатива и поне прави пътища, макър и с парите на европа. Пълна трагедия.

132

мак

преди 5 години

Смешници. Надяваха се номера да мине, като не мина, подкрепят вето и бб и герб ще са "чисти и честни".

131

кмета на Симитл

преди 5 години

пратете ни Вожда аз го оправям добре

130

Yan

преди 5 години

Що за парламент и що за де*путати имаме? Въртят ги както си искат - най-вече тези с многото пари!

129

Аз знам

преди 5 години

ИНТЕРЕСНО КАКВО МОЖЕ ДА РЕШИ герб, ТОЙ МОЖЕ ЛИ ДА РЕШИ НЕЩО ? ВСИЧКИ ТАМ СА СУКАЛИ НА ЯСЛАТА, а заблудените още гласуват за тах. Както казаХА 350 000 СУКАЛИ В АДМИНИСТРАЦИЯТА И ОЩЕ 200 000 ОКОЛО ТЯХ. ТОВА Е герб

128

Анонимен

преди 5 години

Което за пореден път доказва, че т.нар. система - парламентарна република не работи. Каквото каже партийният лидер - това е.В този ред на мисли, по-добре президентска република.Орязване на депутатите на 110 макс., освен това имаме депутати и в европарламента.

127

Симеонов

преди 5 години

И ко прайм ся?Пуделчето на Путин,ревизорчето и още няколко патриотчета (патриоти на Русия,не на България) взеха пачките от братя сланинови, а работа не свършиха.А пудела се обзаведе с млада жена, дете , къщи , имоти и милиони, лакомията му безгранична и едни лоши хора му да прибира рушвети.Лошо, много лошо, егати и държавата, за 50 -60 милиона го правят на въпрос

126

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 130Разбира се, ако бяхте независима медия

125

Анонимен

преди 5 години

А можеше новината да е представена по следния начин:ГЕРБ сгреши с лобисткия закон, Бойко подви опашка от ветото на Радев. Законът обслужващ интересите на Домуса - няма да мине.

124

Joko

преди 5 години

Сега кой ще връща рушветите, които Гелосаният е дал за тази промяна в закона ?

123

Анонимен

преди 5 години

Жалкия Борисов подкрепял жалкия Радев . *** .

122

Потресаващо

преди 5 години

Какво поредно унижение за депутатите и поддръжниците на тиквената партия. Как бранеха вожда си Винету и неговия шаман Цв. Цв. и сега за пореден път трябва отново да включат на задна скорост.

121

Анонимен

преди 5 години

Раниал

120

Аз

преди 5 години

Гърб са долни мо шеници и лицемери, в последния момент поправките били приети и гласувани!?!? Ами герб са си го гласували този закон а сега подкрепят ветото. Цялата работа е да се разпилеят патриотите като седесарите. Вече ги подкараха за съжаление. Герб си търсят нов бушон

119

Анонимен

преди 5 години

Жалък цирк.