15

Анонимен

преди 5 години

До 15Ако поне една от двете цигулки е везни ти е гарантирано изстрелването, но с шут през вратата :)

14

Анонимен

преди 5 години

търся Първа и Втора цигулка за тройка изстрелване на Седмото небе. Гарантирано: от недоеб хроничен

13

везни

преди 5 години

Втора цигулка бива, ама втора гъдулка е непоносимо!

12

:)))

преди 5 години

0т 11Нищо подобно!

11

Жена Везни

преди 5 години

Много сме лоши. Вярно е! :)))

10

Анонимен

преди 5 години

До ИванСбърканите не ни искат, щото не е лесно да ни "мятате по върбите".Мълчим си, траем си, пърхаме с мигли и гледаме, колко ви е акъла и до къде ще стигнете.После, след като сте се о*рС*али напълно, но още щастливо си вярвате, че сме кухички и безпомощни ви сервираме кога, как и по какъв начин сте се правили на "гоУеми" за наша сметка. Много боли, знаем. Тъкмо си си повярвал, че си неотразим и "а, к'во станА?""Каквото почукало, такова се обадило."

9

Иван

преди 5 години

Охоооо, не кръшкали, ела да видиш. Не само кръшкат, но и лъжат здраво. Никога повече жена зодния Везни около мен! Има нещо сбъркано в тая зодия.

8

Анонимен

преди 5 години

Присъединявам се към 7. Везните не кръшкат. Задълбително приключват връзката и така продължават напред!

7

...

преди 5 години

Спал съм и с лъвица и с везни и с козирог и с рак че даже и с овен! Ми да ви кажа разлика кой знае каква нямаше! Единствената разлика е извън леглото! Едната искаше пари другата искаше почивки третата искаше кола четвъртата искаше по-голямо жилище петата викаше що не напредваш толкоз бързо в кариерата! Та това са моите впечатления за разликите в леглото при различните зодий жени!

6

Анонимен

преди 5 години

До FckНищо подобно!Везните първо късат, после търсят ново приключение.

5

Fck

преди 5 години

Яката изневеряват! Има си мъж дечица обаче нещо не и достига и търси любовник да и доставя онова чувство....сещате се :)))). Така ,че да си знаете съпрузите на женичките зодия везни не сте сами ха-ха-хаахаах. :)

4

Стамат

преди 5 години

"не са почитателки на грубия секс" "но също се увличат по ексхибиционизъм и мазохизъм" - ПОСЛЕДНО? Да я бия ли, или да я обичам?

3

Марин

преди 5 години

Тази на снимката ми прилича на Lisichka Mila.

2

Аман

преди 5 години

не съм насилник

1

Анонимен

преди 5 години

Верно е! Аз съм везни. Като хвана на коня с каруцата ластика докато не ти ударя двеста ластици в гърбината не те оставям. Трябва да те боли. Сме това те драска с нокти по члена не ми пука дали не ти е форевър. Слагам ти черния шалнаа очите и те почвам. Минавам ти през едното ухо, пред другото, като стигна до пъпа ти го изтъркам малко за блясък минавам на долу. Там те правим не шпиц, а падьом. Главно действащо лице те правя в "лебедово езеро". Общо взето ставаш" be Heppy"