218

защо?

преди 5 години

Интересно защо ни занимават с Нинова?Тридневния срок на Радев изтече преди два дни.Тези вестникари си мислят че сме забравили.

217

Нинова се провали

преди 5 години

Правата на хората са да получат обезщетение.Доколкото разбрахме им го изплащат.Нинова пак не умери мишената.Много повече овцевъди от околните села се притесняват заразата да не стигне и до тях.Защото тогава ще евтанизират повече животни, ще има забрана за износ и работата ще стане социалистическа . . .

216

Анонимен

преди 5 години

Нито едно животно не видяхме да е болно или да е умряло от някаква болест,само лъжат хората!Сега да възстановят животните на хората и да им платят за млякото и психическия стрес!

215

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 209Не те знам какво си и що си, че толкова си се прехласнал /а по Нинова. Аз само като я погледна и искам да избягам. Не мога да си представя подобна персона да кове съдбините ми. Абсурд. Направо се ужасявам от подобна мисъл. Сигурно навремето Ленин на такива е разчитал, и затова Русия стигна до такъв хал. Не знам дали ме разбираш.

214

Анонимен

преди 5 години

Както много пъти съм заявявала има хора, които са като питбули - захапват и не се сещат да пуснат. Не оказвам това като нещо положително. Нинова - питбула на БСП, която в случая много си прилича с британските тайни служби и невероятните им шпионски измишльотини, с които ни проглушиха ушите. Същия инат непременно да доказваш нещо. Обаче тая се заиграва с много сериозни неща, само и само да трупа политически дивиденти. Все повече ми опротивява. Тя е най - голямата грешка на БСП -то.

213

Анонимен

преди 5 години

А за Гинка да кажете нещо.За Гошка която разори Испания.Сега наред е баба Дора.

212

Авицена

преди 5 години

Време е вече някой да поеме потъващата 3България.Докато са ББ ,ЦЦ,ДП и цар Киро 2 нищо хубаво не чака страната ни.Та какво ли ни е наред:здраве ,образование,кражби,убийства,хубави пътища,високи заплати и пенсии,умъртвяване на животни,мигранти,неизлечимо болни деца,наводнения и какво ли още не?Докога?30 год.като че сме в джунгла.Управия и светлина в тунела няма.Бог да пази България от тази демокрация.

211

Анонимен

преди 5 години

Няма ли кой да я оправи най-накрая кака Корнелия, за да си намери и тя място в живота.... Аман вече от тази тема, съвсем официално ще повърна ако още веднъж някъде червената Кака и нейните слугинажи повдигнат темата за баба ти Дора и нейните козички!!!!! Корнелия, темата я предъвка жестоко вече, намери си друга!

210

ни са знай

преди 5 години

Някои ветеринарни лекари все още вярват на българските медии!

209

Анонимен

преди 5 години

на страхотно добри цени им ги платиха.доволни са хората.

208

Анонимен

преди 5 години

епа писна ми и от тая тема.развален грамофон.

207

Безхаберието

преди 5 години

на герб взе формата на чу ***

206

ветеринарен лекар

преди 5 години

като им замириса на пари на "пострадалите" фермери,/които между впрочем са пълни с нерегистрирани животни с неясен произход и поради тази причина де юре нямат право на обезщетение/,много бързо се укротиха.

205

Го4о

преди 5 години

Нито баба Дора, нито Нинова имат право да разнасят Ч.У.М.А из цяла България, още повече да разливат заразено мляко по жълтите павета на София!

204

Анонимен

преди 5 години

КОЗИЧКИТЕ НА НЯКОИ СОБСТВЕНИЦИ СЕ ЗАРАЗИХА ОТ НЕХАЙСТВОТО НА НЯКОИ ИНСТИТУЦИИ.

203

Анонимен

преди 5 години

Премиера щом не ги вкара в затвора Нинова , бабичката, и всички , които пуснаха епидемията и тия подстрекате ли на протестите. Повече няма да гласувам за ГЕРБ.

202

Мнение

преди 5 години

С яздене на коне и целявки с козички няма да стане. Виж ако оязди Борисов , маже и да стане. Ама тай не я вижда изобщо , щото е пълен въздух.

201

Анонимен

преди 5 години

Аз ще гласувам за Нинова - единствената алтернатива за смяна ! и не ми пишете,че била от бкп комунистка, и ми слагайте минуси колкото си искате Промяна трябва !

200

Анонимен

преди 5 години

225 лева на животно, при цена в момента варираща от 120 до 140 лева. Рагистрация, транспорт и ваксини ще са не повече от 12-15 лева на животно. За 6 месеца, баба ви Дора, ще може да си поеме въздух, защото хем ще може да си възстанови стадото, хем ще има пари без да работи, хем ще останат за някоя друга козичка.

199

мари

преди 5 години

Пълна откачалка....,въобще не и пука за козичките а за да се докопа до властта