8

Анонимен

преди 5 години

6 написал си пълни глупости

7

Умен селянин

преди 5 години

Аба ней ли Мерцидез, не ми го фали...

6

До 5 тъпунгера

преди 5 години

Мечтата на всеки бизнес е да няма конкуренция и няма нищо лошо в това. Изказването ти е като на ограничен селски политкомисар. А за клиента е добре дошло да има конкуренция. И това е нормално.

5

Анонимен

преди 5 години

На Мъск му се взе огъня... Дори хиперлупа му отмъкнаха китайчетата. Много бачкат тея момчета. Размазват се от бачкане и учене и разбиват пирамидални маркетингови структури като тая на Мъск ;))) Всички двигатели, контролерите на батериите и батериите на Мъск са проектирани и се произвеждат в Ктай, с изключение на това, че на модел 3 се произвеждат в Сингапур ;)))

4

До Боби

преди 5 години

На Мъск мисията и по точно на Тесла е да ускори прехода от камиларските горива към възобновяема енергия, Мъск не е като нашия ДС "бизнесмен" дето мечтата му е да няма конкуренция

3

Боби

преди 5 години

До BurzumНе знам за Тръмп но Мъск ще пищи на умряло със сигурност.

2

Анонимен

преди 5 години

шапка им свалям на китайците,техния соцкапитализъм се оказва много по-добър от западния, за корупция директен разстрел ,а за благородна инициатива веднага финансиране

1

Ти да видиш...

преди 5 години

Интересно. Най пропадналата в миналота комунистическа държава , днес е пример как се прави капитализъм. Оставо само да сменяк Кком.П с Ккап. П.