9

наблюдател

преди 5 години

Румъния - у Африка!

8

Анонимен

преди 5 години

До AnonЧумата през средновековието, идва от Китай, донесен е от самите европейци, били на "посещение" там и донесли заразен плъх. Грипът пак е от там и се пренася чрез дивите птици без кой знае колко човешка намеса. И испанският грип не е бил испански, а китайски. С други думи, не винаги някакви си бежанци пренасят нещо. ХИВ е имало в Африка и през 1930, но изключително активен/пасивен заразен канадски бял стюард го разпространява по света 80те.

7

И.Б.

преди 5 години

Не яжте свинско и ще оздравеете. Хем няма да ви хване чумата хем ще хапвате повече салата, краставички и картофки, отглеждани по лунния календар в междублоковите пространства.

6

у северозапада

преди 5 години

А тука по нашия край все едно че е минала черната чума.Хора има тук там,абе голяма ряткос са!

5

SF

преди 5 години

Няма да има спасение и от тази напаст, дивите *** преплуват редовно р. Дунав-така че, оградата по сухоземната граница надали ще свърши на 100 % работа?!? Със сигурност ще спре голяма част от движещите се постоянно глигани, но заразата ще влезе през река Дунав, преди големите студове. Няма лечение за тази болест засега и стопанствата отглеждащи прасета ще понесат огромни загуби за съжаление, цените на месото ще скочат до небесата.Заразата идва от Чечня после Русия, Ростовска област през 2009...

4

Anon

преди 5 години

Африканска чума? Чудно от къде и как е дошла по нашите краища. И защо няма швейцарска чума? Политически коректните правителства на толерастите от ЕС веднага да се самосезират.

3

Анонимен

преди 5 години

БСП на протест срещу дезинфекцията! Незаконна е и разваля въздуха по КПП-тата. Всичко е план на ГЕРБ да обезлюди пропускателните пунктове за да може да влизат повече бежанци.

2

Лелка Зелка

преди 5 години

*** да стяга четата и да заминава да протестира. Социалистите са преди всичко интернационалисти.

1

очаквател

преди 5 години

хич не е изненада, на ред са пернатите