36

Ная

преди 5 години

Това е Стивън, не го тормозете, моля ви!

35

Пич

преди 5 години

"Е, защо неканен гост- плъха си е много интелигентно живо същество и си се бори също за правото на живот. Дай сега да мразиме плъховете."Какви глупости говориш бе?! Плъховете са едни от основните разпространители на зарази, причинители на епидемии в огромни мащаби в миналото, а и сега. Ако ти нянаш нищо против да пипнеш тиф или лептоспироза, аз съм твърдо против. Този магазин трябва да се затвори, храната на се конфискува и унищожи, да се дезинфекцира основно, и чак тогава да се пусне отново.

34

Гражданка

преди 5 години

Изключително сензационна новина

33

0.o

преди 5 години

Този верно е като котка. :D Ебас.и дзвера.

32

навсякъде са

преди 5 години

Барселона миналата година. Пунтов ресторант в центъра, скъпичък, вкусни тапас и по едно време жена от съседната маса се развика - rat, rat!, а той човечеца си премина най-спокойно и влезе зад някакъв параван. Сервитьорът се направи на изненадан, но му пролича, че това е ежедневие. Минавам с гости-чужденци по алеята на Перловската и жената вика "Ау, каква хубава катеричка!" Гледам едър плъх, седнал на задни крака а с предните държи джанка и плюска. Животинки...

31

аз

преди 5 години

който не храни котки, ще храни мишки... А точно плъховете са причината за голяма смъртоносна епидемия през средните векове в Европа... Те са пренасяли бълхи и са заразявали хората.

30

ponti

преди 5 години

Големи злета сте беееее! Може ли да дъвчете две снимки на плъх във фейса три дена?! Няма ли с какво да се занимавате бееееее?! Що си мислите, че в Petroff на паветата не шетат плъхове?! Защото е gourmet? ХАХААХАХХААХХАХХ

29

Анонимен

преди 5 години

Общината трябва да поеме задължение за обезпаразитяването, дезинфекцията, и т.н. на града. Докато приключат всички тези *** ремонти, кой знае какво още ще плъзне.

28

Анонимен

преди 5 години

Честно казано не разбирам защо ще се затварят заведението. То по тая логика трябва да затворят София. Навсякъде е пълно с плъхове, мишки и ***. Не съм виждал такова чудо досега. Това тръгва от метрото и неподдържаните канали, които са отговорност на Общината! След това, някой прави ли нещо за ***, гълъбите, осраните поляни и улици? Такава потресааща мръсотия никога не е било. Имам усещането, че всеки момент ще плъзне някво средновековно заболяване.

27

Не бе

преди 5 години

Това е бил Рататуи-търсел си е ресторант за работа.

26

Анонимен

преди 5 години

Просто плъха се е държал като гепаджия - нагъл все едно заведението е негово!

25

Не е

преди 5 години

До БъкстонТова точно е на ул. Вихрен в Павлово

24

Анонимен

преди 5 години

Е, защо неканен гост- плъха си е много интелигентно живо същество и си се бори също за правото на живот. Дай сега да мразиме плъховете. Дай сега, да няма плъхове, да няма змии, да няма комари... Всичко е симбиоза.

23

Димитров

преди 5 години

Има едни други плъхове,на 2 крака ходят,те са по опасни от всички други животни.

22

Нерез

преди 5 години

Аз нямам нищо против да видя хамстера на Корнелия Нинова!

21

очевидец

преди 5 години

Цяла София е под обсада на плъхове , не щеш ли мазета, зелени площи, градинки /при НДК/ и общината нехае!

20

Анонимен

преди 5 години

"Понякога ще идвам в съня тикато нечакан и неискан гост.Не ме оставяй ти отвън на пътя-вратите не залоствай."

19

Анонимен

преди 5 години

До НевенАу миличкото. Не забравяйте да ползвате презерватив довечера.

18

13

преди 5 години

До шматкаКакво става? Там има толкова химия че ако стъпи плъх умира на момента.

17

шматка

преди 5 години

До баничарТе ако знаят в силозите и площадките за зърно какво става....