15

Анонимен

преди 5 години

С туй жигули е шпонко нема какво друго да е.

14

Анонимен

преди 5 години

Щеше да е новина ако турчина беше трезвен

13

Анонимен

преди 5 години

Ще е новина, ако катаджиите гепнат българин, седнал трезвен да шофира!

12

До 11

преди 5 години

Имах съсед, който беше любител на ЗАЗ (Запорожец). Мисля, че четири ЗАЗ-а подред си купи през годините. Хвалеше се как със ЗАЗ-а минава през зимата по места, където другите често закъсвали.

11

До 11

преди 5 години

Аз бях с Вартбург и по нищо не отстъпвах на Ладите. Освен това имаше и Волги и Застави. Булгаррено няма да го броя - малко бяха колите. Полските фиати бяха два модела - големият и малкият и бяха доста удачни коли. Аз с Вартбурга 18 години в сервиз не съм стъпвал освен за това, което периодично се подменя. Един съсед си караше 36 години жигулата - от 70-те години до преди десетина години.

10

соц. транспорт

преди 5 години

Ладите и полските фиати 125 летяха по пътищата, след тях се тътреха москвичите и шкодите, а най-отзад се влачеха трабантите и запорожците. Запорожците често повече си почиваха край пътя. Трабантите бяха с модерното предно предаване, подходящо за зимата.

9

Анонимен

преди 5 години

Как да се прибере пеша, като не може да ходи?

8

До 8

преди 5 години

По данни на КАТ към 15.07.2016, в България е имало 148000 жигулита (ВАЗ и Лада). Почти всичките са над 20 годишни. Явно моделът на италианците от Фиат се е оказал добър и руснаците много удачно са го избрали да го произвеждат.

7

Жигулина

преди 5 години

Бе то вървят ли още тиа соц талиги бре?

6

Киро Пича

преди 5 години

Аз съм пичКарам москвичВдигам колатаОтдолу жената

5

Хахах

преди 5 години

Купих си ЖигулиСтрашна колаГазта натискамПо пътя летяаааХей, виж ме, виж ме сегааааКато Шумахер съм, не е ли така.....

4

Анонимен

преди 5 години

пускайте го бе, той повече няма да прави така!

3

пиян коч с 200км

преди 5 години

Десетки хиляди карат пили всяка вечер --не казвам пияни ,а пили има и хиляди употребил дрога и разни цигарки --тези хванат еди двама и реват по всички медии колко работа са свъшили ,оправихте всичко ми не ви е срам и постоянно да говорите ,фанете някои и го разхождате като мечка на панаир и си мислите ,че така ще уплашите младоците ,ама ня тяж въобще не им дреме...минават покрай вас с по 200 км та ви хвърчат фуражките и радарите и докъто тръгнете оня го няма...

2

Анонимен

преди 5 години

Мъртвопиян, Жигула, ... значи този е неграмотен, до "вчера" си е карал каруцата и е биел коня, но е откраднал някоя прастара жигула и се размахва по пътищата без изобщо да познава правилата за движение и непрекъснато създава ситуации на пътя с опасност за живота на хората. Много станаха такива, а МВР и КАТ спят и нищо не правят.

1

Анонимен

преди 5 години

Полицияга викате