18

Анонимен

преди 5 години

ЕС няма ли да ударят едно рамо за разваляне на договорите с американските централи!

17

Azzz

преди 5 години

Не знам какво цели Президента, но изкуственият дефицит създава по голямо търсене. Комунистическа му работа или извиване на ръце за съвсем други цели

16

Роб на влаЗта

преди 5 години

Тръмп ...сложи мита на нас....Ха ..Ха...не можеш..Ние сме защитени от най-сигурният държавен апарат-безделието.А производство нямаме....-мотори,коли,метали,въглища и какво ли още нямаме.

15

Анонимен

преди 5 години

време e всички да ви изолират в ***, в която превърнахте откраднатия от индианците континент

14

Анонимен

преди 5 години

пенсионирани военни на по 45 са *** прости в този сайт , ей миришат ви простите зелени чорапи и не ви ли омръзна да се продавате за проста котлова храна

13

Анонимен

преди 5 години

Освен да предложат на Тръмп Америка да влезе в ЕС и обеднелите му щатове около Мексико и навътре, дето гласуват за него, да получават кохезионни фондове. Така ще стане ясно, че фондовете от ЕС за нас не са подаяние, а цена задето сме си отворили пазара за свободна търговия. Друг е въпроса като теглим чертата каква ни е ползата- според Тръмп сме на загуба.

12

Анонимен

преди 5 години

От както тоя е на власт всеки ден чета хубави новини за банковите ми сметки независимо че е хипер-***.такива каши ще надроби че цяло поколение американчета ще има да му оправят бакоиите. Точно като Боко-тиквето.БравУС!!

11

Далновиден

преди 5 години

Май трябва да се подготвим за Свят без САЩ.Както вървят нещата-тия няма да ги бъде...

10

Анонимен

преди 5 години

Още не можете да разберете, че бай Дончо е назначен от ГП, а ГП в момента е в процес на смяна на змийската си кожа. Ще спечели този, който прозре и се адаптира сега.

9

zeus

преди 5 години

Ами добре, да слагат мита колкото си искат, просто накрая никой няма да търгува със САЩ, а бате Дончо ще си дръпне всичките производства на собствена територия и ще изпълни предизборните си обещания.

8

Бай Тошо

преди 5 години

Свободната търговия беше мантрата с която нашите евроталантици съсипаха нашите предприятия давайки на зпада пълната власт както на нашият пазар так отстъпвайки позициите които имахме и в ИЕ и в Близкият изток. Сега вече на САЩ не им е изгодно и те казват забравете. Когато ви разправяхме че евроталантиците ще разрушат нашата икономика не вярвахте . Ето как сега се врътнаха нещата. Да *** ние вече нямаме предприятията . Те бяха унищожени

7

Мда

преди 5 години

Ако чакаме Ишиасохолика да защити европейският интерес-бая ще почакаме...

6

Анонимен

преди 5 години

Президентът направи това изявление на изложението на "Произведено в Америка", което копира и е същото като почина "Произведено в Русия", който действа в РФ от 4-5 г.

5

Брей

преди 5 години

Ако преди 20 години някой ми беше казал,че ще има такива циг.ании в отношенията ЕС-САЩ,щях да го помисля за л.у.д.Обаче сега това е реалност....Всъщност още преди 4-5 години САЩ заявиха,че Европа трябва да плати цената за запазването на благоденствието и доминацията на Америка,като отплата за плана Маршал!Явно здраво са го закъсали янките.

4

Анонимен

преди 5 години

Накрая партията завършва реми!Вече Европа трябва да разбере,че не е в тийнейджърска възраст,време ни е да пораснем!

3

Анонимен

преди 5 години

Хахаха...... всички германски производители имат заводи във ФАЩ така че митата там няма да навредят кой знае колко но това не може да,се каже за американските производители....... кой губи повече?И да не пропусна да попитам колко милиона са тия внесени от Европа "милиони автомобили"?

2

NoName

преди 5 години

Тръмп управлява САЩ се едно му е лична фирма! хаххаа Луд човек, харесва ми хахаха

1

Анонимен

преди 5 години

А Юнкер му отговорил: ти ме не уважааашлимааа?