72

Тошибиян

преди 5 години

Дано изгорят повече търтей там

71

шматка

преди 5 години

ХААРП-а на американците се е бъгналНас ще ни издави а 100км по на юг ще ги изгори.

70

Анонимен

преди 5 години

нашите пожарникари да ги пращат да помагат!

69

Анонимен

преди 5 години

do 68 За 7-ми път започна да вали здраво във Варна от обяд. И аз не бях виждал такова чудо.

68

Анонимен

преди 5 години

Във Варна от 2 часа вали здраво, но досега не бях виждал такова нещо...излива се като изведро за 10 минути и спира. След 5-10 минути пак започва...вече за 4-5 ти път започва отново да вали здраво и то в рамките на 2 часа..два часа и нещо.

67

Анонимен

преди 5 години

Това трябва да е абсолютна стихия, нещо внезапно, да не може да се реагира.Няма друго обяснение.

66

Анонимен

преди 5 години

Ех, какво нещо е природата...вместо тоя дъжд дето се излива в България да е над Атина....к'во да се прави.

65

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо ама в Гърция и все около Атина всяка година има голями пожари Тежко и горко се живее в Столица която и да е от света

64

Анонимен

преди 5 години

огънят е пречистващколко български души изгоряха в гърцияей така "изгоряха" много в гадната гърция

63

...

преди 5 години

Толкова много жертви?Няма такава държава като ципраски Гъркостан!

62

Анонимен

преди 5 години

Когато учехме военно в средното училище,учехме как да се предпазим в бедствени и военни ситуации,учехме основни медицински познания и как се спасява пострадал и много други неща,включително и минавахме с противогази през различни димки и трябваше са се ориентираме,не че всички успявахме да се ориентираме и измъкнем от дима,но така се придобива представа за дима,за да не се изпада в паника при такива ситуации.Това обучение трябва да се върне.

61

Анонимен

преди 5 години

*** ужаса! Горките хора, не мога да си прдствя какъв ад са преживели, най-страшната смърт ми се струва от изгаряне :( Как се е случило това? Нали уж тази година е по-влажно... Оф много гадно!

60

Анонимен

преди 5 години

Това ако беше в България злобната Корнелия щеше да каже че Герб са запалили пожара. И щеше да прати доброволци да помагат за... разгарянето му.

59

Анонимен

преди 5 години

"През ПСВ когато за първи път в бойни действия немците са използвали отровни газове"Пак питам, не ме интересува кой какво пише, а пробвал ли си го? Дори без пожар, направи си експеримент. С вода, за по-лесно.

58

Анонимен

преди 5 години

"точно така намокрих хавлия и с опипване на парапета на сълбището бавно излязох навън"Време? 1 минута? Изхождащите се по-долу четете все пак. Половината от вас пишат след като са виждали пожар на кино и противогаз на картинка. Горския пожар не винаги е ясно колко е голям, на къде трябва да се дръпнеш. За късо време кърпата може и да помогне. След минута-две сам ще я махнеш, защото ТРУДНО СЕ ДИША през нея. До тук само един от вас го е пробвал, другите само лаете.

57

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов,въведете старото военно обучение в училищата,за да знаят хората как да се предпазват в бедствени ситуации!Нищо не коства,оценки не се пишат,само трябва да се отделят военни учители за всяко средно училище и 15 до 30 дена практика накрая.

56

анонимен

преди 5 години

Да , ако апартаментите във високата изгоряла кула Гриинфелд ( в Лондон ) бяха задължени да имат комплект противогази , сега по-вече от половината щяха да са живи !До нас в Борово има 15етажни блокове с ЕДНО!!!!! стълбище и един вход !! Ако пламне , кво правим?!?!

55

хора

преди 5 години

няма единство,всеки се спасява както може на тази земя

54

Анонимен

преди 5 години

До българинДа не е излишно човек да има противогази вкъщи, но пък и колко хора имат пожарогасители в дома си?

53

българин

преди 5 години

Мисля , че хората ще бъде много удачно и полезно , ако си закупят противогази за цялото семейство и ги държат в готовност в къщи , особено тези , чиито апартаменти да на високо ! Не са толкова скъпи , не заемат много място , не знаеш какво може да.се случи!