32

Анонимен

преди 5 години

Къде щели да спират депутатите.... те кога ходят на работа че да ги мисля?Мен някой мисли ли ме къде паркирам? не нали?

31

Мунчо

преди 5 години

До Спаси София корупцияПонеже под всяка публикация, където се спомене Спаси София коментираш тази глупост, аз за пореден път ще те попитам, къде са ти доказателствата? Всъщност излишно е въобще да коментираме - проектът на Спаси София е спечелен по програма Европа на Столичната община. Това не е обществена поръчка, а конкурс. Има десетки спечелили проекти. Стойността на проекта на Спаси София е за 11 000лв, част от които собствено финансиране. Та?

30

Анонимен

преди 5 години

Под площада при Ал. Невски е идеално място за огромен подземен паркинг на няколко нива, но ГЕРБ знаят само да крадат, а не да градят.

29

Анонимен

преди 5 години

Много добре знам какво е и това не пречи да се позлати целия. В момента това е половинчата работа.

28

Анонимен

преди 5 години

Е нали Народното събрание го местят в Партийния дом, какво са се запритеснили депутатите.

27

Анонимен

преди 5 години

Да припомня на по-младите, откъде тръгваха автобусите преди време. Автобусите за селата до София, до които се стигаше по Цариградско шосе, а и не само тези села, имаха начални спирки между Ректората, Парламента и Ал. Невски. Автобус 84 до летището тръгваше от площада до паметника на Цар Освободител пред парламента. Когато пуснаха тролеите в София, тролей номер 9 минаваше покрай Ал. Невски. Преди това трамвай минаваше по ул.Шипка, покрай Ректората. Схемата на транспорта тогава беше по-добра от се

26

Анонимен

преди 5 години

"Първо да му позлатят целия покрив а не да седи наполовината така наполовината зеленясъл."Зеленясването се нарича патина. Сред простолюдието е известно още като "благородна ръжда". Не се маха, защото пази металът. Дори някои покриви на сгради стават по-добри и се запушват пролуки от които иначе влиза влага.

25

Реалист

преди 5 години

Депутатските коли не са проблем. Проблем е, че в София всичко се застрои и няма място за туристически автобуси, а площада около Ал. Невски е идеален за тази цел. Където и да отидете по света, хората се предвидили къде да спират автобусите с туристи, само в България някои още не могат да вдянат, че без това не може и работят само със забрани. Всеки знае, че забраните са символ на управленска некадърност, а забраните в София и в България станаха много в последните години.

24

Анонимен

преди 5 години

Спомням си, че преди време по Българско национално радио съм слушал за Александър Невски. И там казваха, че е мюсулманин. Не помня, програма Христо Ботев ли беше, какво беше забравил съм вече.

23

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера този дето го интервюират мъж ли е или жена?

22

Анонимен

преди 5 години

Първо да му позлатят целия покрив а не да седи наполовината така наполовината зеленясъл. Нали туристи искат да идват. В България сме все по половинатите работи. И да се заемат с фасадите на сградите в центъра и тротоарите че е страшна свинщина. Изкривени плочки, висящи кабели, падаща мазилка, *** и кал.

21

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа! Бил е руски ислямски пълководец. Един от създателите на руската държава.

20

Анонимен

преди 5 години

По-долу бях писал да проверите в Гуугъл за Александър Невски едни работи.Какво стана? Проверихте ли?Защото ако просто ви го кажа какъв е бил, няма да повярвате на мен. Хубаво е сами да се убедите.Хайде, кажете сега, какво научихте за Александър Невски?

19

Край

преди 5 години

само най дивите общества превръщат най-хубавите си площади в паркинги.

18

Анонимен

преди 5 години

Комсомолците *** пак тръгнаха да спасяват София вместо да си развяват знамената по прайдовете. На всяка манджа мерудия.

17

ХоХо

преди 5 години

Депутати бързо забраиха га се ряха по селските нужници..... та сега не можели без коли.

16

Валентин

преди 5 години

До Спаси София корупцияДа написах в гугъл и видях, че Спаси София са проявили интерес към един културен паметник да бъде ремонтиран и запазен вместо да тъне в разпад и спринцовки. мисля, че това им е и основната дейност - да спасят и направят София по-добре място понеже на общинарите капацитетът им е такъв, че ще им трябват още 100 г докато предложат решения за всички Софийски проблеми, и още 100 до изпълнението. А кажи сега за теб какво да напишем в гугъл, че си свършил полезно за София?

15

Шопо

преди 5 години

Опинците немало къде да паркират ! Оууу,селинджър ! Деда ви на село още кара волската кола,бе...

14

Анонимен

преди 5 години

Метрото е до парламента, няма какво да се чудят. По онова време е имало три коли и половина за депутати, а сега всеки с кола.

13

Анонимен

преди 5 години

Спешна,момчета ,спешА и со метрото като повечето люде!