40

Анонимен

преди 5 години

Какво общо има Кремъл с гръцкия пожар.Абе,вие наистина ли сте толкова *** или да.Единственото обяснение за това е страхът да не дойде кремълският режим и да ви секне благоденствието.Не бойте се,деца,както казваше Вапцаров.Няма такава опасност,защото това не е оня кремъл,за който сте слушали.Там е по-голяма "демокрация" от нашата!

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Приятелите на САЩ са богати и проспериращи.Приятелите на Русия - бедни и гладни."-----Когато бяхме с Русия България беше сред 30те индустриално най-развити страни в света и 27ми по стандарт на живот. Днес със ЕС и САЩ сме първи по смъртност в света и бедни като бедстваща африканска държава.

38

Анонимен

преди 5 години

Какво ни интересува нас нормалните хора?

37

АРИСТОТЕЛ ДИМИТРОВ

преди 5 години

Има изключение -- синът и дъщерята на Слобо Милошевиц (мир на душата му),,Марко и Марина Милошевич, избягаха в Москва, октомври 2000 г..след свялянето на Слобо ...После самите серви предадоха Слобо В Хага, където холандските *** му видяха сметката с отровна храна в килията .

36

Кочо

преди 5 години

Само не мога да разбера, как САЩ или СССР са ни виновни, че сме корумпирани, прости, мързеливи и мошенници. Проблемите, които имаме ние си произхождат от самите нас, няма световна конспирация, която да спъва България. Такава не е нужна, ние сами сме си достатъчни. Докато не осъзнаем, че всички сме дребни тарикати, че проблемите ни се коренят в самите нас, няма да се развиваме. Не може да обвиняваме другите за всичко и да чакаме на другите.

35

Анонимен

преди 5 години

Дъщерите на Хрушчов и Лавров - в САЩ.На Путин -в Швейцария.Синчето на на *** -в САЩ.Абе защо никой комунист не иска децата му да живеят или учат в Русия, а :)))

34

Да не сме късогледи

преди 5 години

До Приятелството на САЩВсъщност истината е, че това са последиците от над лед половин век комунизъм - и още толкова ве маже да ни стигнат да се оправим!

33

Анонимен

преди 5 години

Русия е победител!Германия е победена!Русия е бедна и гладна като Сомалия, а Германия е световна икономическа и политическа сила :)))Що така бе, Миме ;)Същото важи и за Япония :)Северна Корея, Венецуела, Куба, Сирия, Ангола е с Русия - гладници и бедняци.Южна Корея е със САЩ - богати и модерни.Кое не разбрахте, червени каскети ;)

32

Приятелството на САЩ

преди 5 години

- закрити 420 училища в последните 10 години- последната една година над 100 хил. българи са емигрирали- раждаемост по-ниска от времето на Втората Световна- най-бедната страна в ЕС - 2.4 милиона живеят под прага за бедността- най-корумпираната и най-обезлюдената страна в Европа- първо място по смъртност в в света- над 2,7 милиона работещи бедни- над 2 милиона пенсионери, едва оцеляващи с пенсия от 200 лева

31

Анонимен

преди 5 години

Приятелите на САЩ са богати и проспериращи.Приятелите на Русия - бедни и гладни.Това са фактите.Значи е гаддно да си близък с кръввопийците от Кремъл :)

30

Не!

преди 5 години

Горките хора, дано свърши по-бързо този ад :(

29

Анонимен

преди 5 години

За периода 1945-2010 САЩ са предизвикали и разпалили 201 въоръжени конфликта като общия брой на конфликтите за периода е 248. Най-шокиращото е заключението, че жертвите в тези 201 въоръжени конфликта са 90% цивилни.

28

Анонимен

преди 5 години

Кръмъл винаги е населяван от убийци и главорези.Опит за преврад в Черна гора, опит за убийство на президента им.Опит за преврат и в Хърватска.Стойте далече от руската отрова.

27

АРИСТОТЕЛ ДИМИТРОВ

преди 5 години

МАКЕДОНИА Е ГРЪЦКА ЗЕМЯ, КРЪВ, ДУША, СЪДБА И СОБСТВЕНОСТ = НАВЕКИ .ФИРОМ Е ТУРСКИ , ШИПТЕРСКИ И РОМСКИ КАЗАН С ДЖИБРИ .

26

маке

преди 5 години

абре кво и да стане по свето я Путин я комунистите са виновни я Орешарски Станишев нещо го позабравихте пуберчета ***

25

Анонимен

преди 5 години

Ципрас е куклата на Путин, но бързо разбра като какъв доллен предател ще го запомнят и смени политиката ;)

24

Анонимен

преди 5 години

Северна Македония,а?!

23

Анонимен

преди 5 години

А само за 3 дни в гр. Казан, в Русия загинаха 158 човека от лосион за вана - Бояришник

22

Анонимен

преди 5 години

Гръцката емиграция плаща от САЩ и КАНАДА да протестират срещу Македония(която не е гръцка), после лъжат, че били руски дипломати и им налагат санкции, най вероятно за да им опростят още заеми от ЕС.Ами ще горят, що да не горят...

21

аз

преди 5 години

1913 - Гърция с армия два пъти по-малка от Българската заграби лъвския пай от освободените османски територии, голяма част от които освободени от саможертвата на българите. Една огромна и очевидна несправедливост донесла огорчение в душата на всеки българин, която си личи и до ден днешен.