33

Анонимен

преди 5 години

Няма го Божидар Димитров и cтeрвятницитe налазиха родния му Созопол!

32

бай

преди 5 години

е всички в Созопол знаят за дискотеките на Волен, ама стоически търпят канския шум по цяла нощ от плажните заведения в името на печалбата, защото като свърши лятото в края на септември си остава едно пусто село...

31

Анонимен

преди 5 години

Писна ми... всички новини за пайнерки, чалга, долнни и продажни политици, смърт, зарази, катастрофи.Егати държавата, егати населението.

30

Дръндер

преди 5 години

Уффф писна ми от това *** Симеонов дето се слага на бабичките!

29

Анонимен

преди 5 години

Абе, "хвани единия, та удари другия - ще паднат и двамата".Това е "качеството" на целият ни така наречения "български политически елит" за които гласуваме и си избираме.Извода е, че - вече дори няма и светлинка в края на тунела!

28

смях

преди 5 години

защо е цензурирана думата Meсти.

27

смях

преди 5 години

Бойка иначе, много религиозен го раздава. Само дето още не е вкарал колите вътре в храма. Нали народното събрание ще се мести в партийния дом. Да освобождават площата от коли. Като не им оттърва има метро.

26

Анонимен

преди 5 години

Сидер войвода и шкембе войвода да кажат в прав текст кой заведения защитават???И да кажат на избирателите си защо защитават незаконно построени на слънчев бряг барове на мутрите братя Маргини, Маджо, и др.подобни!Защо опростиха 58млн на Домусчиев?Голям смях са българските патриоти.

25

Анонимен

преди 5 години

Защо народа не си зададе въпроса колко струва трансформацията на Антон Тодоров и Волен Сидеров от пълно отрицание на Бойко Борисов, към пълна подкрепа?

24

Аз

преди 5 години

Абе този Волен да няма заведения в Созопол?

23

Продължение на 21

преди 5 години

Същата вечер и сестра ми имаха гости. Роднини от Панагюрище и Румъния.Но празнуваха до 23 часа и си легнаха , но не им бе дадена възможност да спят. На другият ден румънците си заминаха адски недоспали от силната музика , а им предстоеше прибиране с кола до Румъния. Ако този водач на кола беше задрямал на волана и направи тежка катастрофа кой щеше да бъде виновен за случая?

22

Оруел

преди 5 години

Държавата ни се превърна в пълна пародия на абсурда!

21

Анонимен

преди 5 години

Хайде Марешки да се готви за вахта!Подготвяй почвата!

20

АНОНИМЕН

преди 5 години

Харесвам Сидеров , но в случая за високата музика не е прав. Не съм от морето , но в малък град комшия беше издул музика от след обяд до малките часове на нощта. Същата нощ изчезна котката на сестра ми дошли си от София. След много търсене и обикаляне на цял квартал след половин ден котката бе открита , но къде мислите? Избягала от гаража, обиколила къщата ,влязла през централният вход и се скрила в третият етаж на сестра ми под дивана от дивият шум на уредбите .Котката каза , че не приема шум.

19

Makedon

преди 5 години

Abe vi kazav da ne glasate za ATAKA vie pak ... ami taka de..

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13О неееееее...........това ще го пожелаваш на герберастите, ТЕ НАТИСКАТ и в България да се появят такива из-ча-ди-я! А Волен е ПРОТИВ! Колкото до Симеонов..............такова недоразумение.....след него даже куневица изглежда прилична!

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Хммммммммм..............че то и "мястото" на цветарчетата ВЕЧЕ Е ОБОРОТНО!!!! Давайте предложения! Само без шоуменски клоуни! Един в краварията вече стига, че и тука да стават циркове!!!

16

Константин

преди 5 години

До Потресаващобоцко, цветанов, цацева, каракачанов, орешарски - седянката, симеонов другия "патриот" да не са по малко гнусни.

15

Анонимен

преди 5 години

Бате само им гледа сеира- мястото им в коалицията е оборотно и се предлага вече!

14

Константин80591

преди 5 години

Хайде да пада най-антибългарското правителство и да видим следващите. ***!